ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Τα Beverly Hills Beauty, περήφανοι χορηγοί της παράστασης Drama Queen

16 Οκτωβρίου 2024, 12:17

images

Η κορυφαία αλυσίδα ομορφιάς και ευεξίας Beverly Hills Beauty, με σαλόνια σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο και Βιέννη, στήριξε με περηφάνια την εντυπωσιακή παραγωγή Drama Queen, η οποία έδωσε παραστάσεις στο City of Dreams Mediterranean Resort από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου. To Drama Queen, ένα εντυπωσιακό cabaret show που συνδύαζε χορό, μουσική και θέατρο, πρόσφερε στο κοινό μια μοναδική εμπειρία γεμάτη συναισθηματικές εναλλαγές και πολιτισμικά στοιχεία.

Κατά την διάρκεια της παράστασης, τα απόλυτα σαλόνια ομορφιάς Beverly Hills, δημιούργησαν έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να βγάλουν φωτογραφίες, κάνοντας την εμπειρία τους ακόμα πιο ξεχωριστή και luxurious.

Εκ μέρους των Beverly Hills, οι Sophy Dayana, Valentin Zgurskiy και Victoria Καλυβίτου, εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους που στήριξαν μια τόσο υπέροχη παράσταση.

Η συνεργασία αυτή ανέδειξε τη δέσμευση των Beverly Hills να υποστηρίζουν μοναδικά πολιτιστικά και καλλιτεχνικά γεγονότα στην Κύπρο, αλλά και το εξωτερικό.

Τα Beverly Hills Beauty Beauty Salons παραμένουν αφοσιωμένa στις αξίες τους, στηρίζοντας ενεργά δράσεις που ενισχύουν την τέχνη και τον πολιτισμό, ενώ παράλληλα, συνεχίζουν να ξεχωρίζουν στον χώρο της ομορφιάς και της ευεξίας.

Βρείτε τα Beverly Hills Beauty σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο και Βιέννη. Για περισσότερες πληροφορίες στο https://www.beverly-hills-salon.com/.

Σχετικά Άρθρα