ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με Χρυσό Χορηγό τα Holland & Barrett

19 Απριλίου 2024, 11:34

images

Στην καρδιά της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης του νησιού, τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού, που διεξήχθη στις 13 και 14 Απριλίου 2024 και ο οποίος φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία, βρέθηκαν τα Holland & Barrett. Τα εξειδικευμένα καταστήματα ευεξίας ήταν ο Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης, προωθώντας με αυτό τον τρόπο εμπράκτως τις αξίες του αθλητισμού, της ευεξίας και του ευ αγωνίζεσθαι. Στον μαραθώνιο έλαβε μέρος ένας τεράστιος αριθμός συμπατριωτών μας και όχι μόνο, που υιοθετείτα τις αξίες αυτές.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, τα ευρέως γνωστά καταστήματα ευεξίας παρουσίασαν το PE Nutrition Peformance BCAA στο branded kiosk του sponsors village. Κατά τις δύο ημέρες του Μαραθωνίου οι εξειδικευμένοι συνεργάτες των Holland & Barrett έδωσαν τη δυνατότητα σε δρομείς και κοινό να πραγματοποιήσει γευστικές δοκιμές του προίόντος αυτού. Επίσης, την Κυριακή, ημέρα του κλασικού μαραθωνίου, σε συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής έξι rollers skaters με branded T-shirts & jockeys ανέλαβαν ρόλο εμψυχωτή για τους δρομείς.

Το brand PE Nutrition Performance BCAA

Τα BCAA's προσφέρουν τόνωση και ενέργεια. Συνδεδεμένα με τη δουλειά της οικοδόμησης των μυών, δεν παράγονται μέσα στο σώμα μας, αυτό θα πρέπει να γίνει μέσω της διατροφής ή/και ενός συμπληρώματος. Η σκόνη Performance BCAA της PE Nutrition λοιπόν, αποτελεί τον κατάλληλο σύμμαχο στην καθημερινή άσκηση, καθώς συνεισφέρει στην αναπλήρωση των αποθεμάτων των αμινοξέων BCAA. Στα πλεονεκτήματά του περιλαμβάνεται το γεγονός ότι συμβάλλει στην οικοδόμηση και διατήρηση των μυών και φροντίζει για τη διατροφή, αυξάνοντας έτσι τις δυνατότητες και αντοχές κατά την άσκηση.

Τα καταστήματα Holland & Barrett

Τα Holland & Barrett είναι ταυτισμένα με τη γνώση και την εξειδίκευση στον  τομέα της ευεξίας. Με καταξιωμένη πορεία πάνω από 150 χρόνια, έχει πετύχει να βρίσκεται στην κορυφή της αγοράς προϊόντων ευεξίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Παρέχει μια μεγάλη γκάμα από συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, αθλητικά σκευάσματα, ειδικά τρόφιμα, προϊόντα φυσικής ομορφιάς, με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Τα Holland & Barrett, με τη γνώση των ειδικών, κάνει την ευεξία τρόπο ζωής για όλους.

Holland & Barrett, ειδικοί στην ευεξία!

Σχετικά Άρθρα