ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η DKNY γιορτάζει την Heart of NY capsule συλλογή της, με ένα εντυπωσιακό party

02 Μαΐου 2024, 08:17

images

Το αγαπημένο νεοϋορκέζικο brand DKNY, που στην Κύπρο διανέμεται από τον Όμιλο Φάις, υποδέχθηκε με λαμπρότητα το κοινό του στο ολοκαίνουριο κατάστημά του στη Λευκωσία, δημιουργώντας μία βραδιά γεμάτη μόδα, μουσική και διασκέδαση.

Αφορμή εκτός από το νέο κατάστημα, αποτέλεσε και η στροφή σε μία νέα εποχή, καθώς η DKNY εμπνέεται και επανερμηνεύει το διάσημο σε όλον τον κόσμο λογότυπο της παγκόσμιας μητρόπολης, μέσα από τη "The Heart of NY Capsule" συλλογή. Αποτελώντας έναν φόρο τιμής στο στιλ και την ενέργεια της πόλης, η συλλογή αυτή αποτελεί σταθμό στην πορεία του brand. Αντικατοπτρίζει το διαρκώς εξελισσόμενο πνεύμα της DKNY και τη ζωντανή κληρονομιά της, μέσα από ένα νέο πρόσωπο που μαγεύει. Η "The Heart of NY Capsule" κυκλοφόρησε πρόσφατα με μια παγκόσμια καμπάνια με πρωταγωνίστρια το Gen-Z supermodel, Kaia Gerber.

Μια βραδιά που τα είχε όλα! Η δημοφιλής dj Vanesha Tiffany ανέβασε το πάρτι vibe σε υψηλά επίπεδα, διασκεδάζοντας τους καλεσμένους στους ρυθμούς της pop & dance μουσικής. Οι καλεσμένοι ανακάλυψαν μια ακόμα αναφορά στην κληρονομιά της DKNY: μοναδικές παραλλαγές κλασικών κοκτέιλ της Νέας Υόρκης, όπως τα Brooklyn Fizz με gin και apple puree, το κλασικό και αγαπημένο σε όλους Cosmopolitan αλλά και NY inspired Mocktail, όλα με το DKNY λογότυπο τοποθετημένο περίτεχνα στο επάνω μέρος των ποτών.

Point of reference της βραδιάς αποτέλεσε το μοναδικό Heart Of New York Pop-Up στο οποίο οι καλεσμένοι μπορούσαν να δουν τις sports-inspired προτάσεις της νέας συλλογής αλλά και να φωτογραφηθούν με polaroids στον εντυπωσιακό καθρέφτη με το DKNY Heart logo σε ιδιαίτερες fashion αισθητικής λήψεις. Τα κομμάτια της συλλογής που πρωταγωνιστούν είναι τα bomber jackets, τα γιλέκα, τα baggy παντελόνια, τα εντυπωσιακά crop tops, οι τσάντες αλλά και τα bucket hats, όλα με την εντυπωσιακή lifestyle αισθητική τους και το νέο λογότυπο HEART of DKNY να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Φεύγοντας, οι καλεσμένοι πήραν μαζί τους εκτός από την αναμνηστική τους polaroid, μία εντυπωσιακή DKNY tote καθώς και heart shaped κόκκινα σοκολατάκια προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία που σίγουρα κατέκτησε τις καρδιές των παρευρισκομένων.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους το brand βρέθηκαν οι: Τάσος Τρύφωνος, Γιώτα Κουφαλίδου, Ρένα Δημοσθένους, Άντρη Προδρόμου, Άντρη Καραντώνη, Εβελίνα Σκίτσκο, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, Κάλια Ελευθερίου, Μάρα Πετρίδη, Χαριτίνη Ηλιάδου, Μαρία Πορφυρίου, Χριστίνα Αργυρού, Αντρεάνα Φραγκούδη, και Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη.

Η νέα συλλογή της DKNY είναι διαθέσιμη στο DKNY Nicosia Store (τηλ. +357 22 656801) επί της Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' 17, στην Λευκωσία καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα. 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της DKNY σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία & Βουλγαρία είναι ο Όμιλος Φάις.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ DKNY

Η DKNY είναι μία παγκόσμια εμβληματική μάρκα μόδας που ιδρύθηκε το 1989. Η εταιρεία σχεδιάζει, εμπορεύεται και διανέμει συλλογές ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ σε  ομώνυμα & επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως. Η DKNY συνεχίζει να ενσωματώνει τη σύγχρονη ραπτική με εκλεπτυσμένες πινελιές, συνδυάζοντας το ελκυστικό και πρακτικό πνεύμα της Νέας Υόρκης ενώ συνεχίζει να αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο προοδευτικά σήματα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην αμερικανική μόδα.

Σχετικά Άρθρα