ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Προκηρύχθηκε η θέση γενικού διευθυντή ΟΑΥ

14 Οκτωβρίου 2024, 10:42

images

Στην προκήρυξη της θέσης του γενικού διευθυντή του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας, προχώρησε η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας την Παρασκευή, γίνεται δεκτή η υποβολή αιτήσεων για την κενή θέση Γενικού Διευθυντή Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου πενταετούς διάρκειας ή μικρότερης, ώστε αυτή να μην υπερβαίνει το καθορισμένο για τον οργανισμό όριο ηλικίας υποχρεωτικής αφυπηρέτησης.

Ο μισθός που προσφέρεται είναι €96,5 χιλ. ετησίως, πλέον 13ου μισθού, στον οποίο θα προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις που έχουν εγκριθεί με νομοθεσία.

Στον βασικό μισθό μαζί με τις γενικές αυξήσεις, θα προστίθεται το εκάστοτε τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την κυβέρνηση, από καιρό σε καιρό.

Ο ετήσιος μισθός συμπεριλαμβανομένου του 13ου μισθού, των μέχρι σήμερα εγκεκριμένων γενικών αυξήσεων και του μέχρι σήμερα εγκεκριμένου ποσοστού τιμαριθμικού επιδόματος ανέρχεται σε €116,2 χιλ.

Ο Γενικός Διευθυντής θα έχει επίσης τα ακόλουθα δικαιώματα, ωφελήματα και διευκολύνσεις:

(α) Επίδομα Παραστάσεως, το οποίο σήμερα ανέρχεται στις €18 χιλ. ετησίως, το οποίο υπόκειται στην επιβολή φόρου εισοδήματος σύμφωνα με τις διατάξεις του περί Φορολογίας του Εισοδήματος Νόμου.

(β) Τηλεπικοινωνιακές διευκολύνσεις, με παραχώρηση συσκευής κινητού τηλεφώνου, κάλυψη του κόστους των τηλεφωνικών κλήσεων μέχρι ποσό το οποίο σήμερα ανέρχεται στα €1.742,77 ετησίως και κάλυψη μηνιαίου ενοικίου της τηλεφωνικής γραμμής.

(γ) Παραχώρηση υπηρεσιακού αυτοκινήτου με βάση τις διατάξεις του περί της Παροχής Ορισμένων Ωφελημάτων σε Καθορισμένους Δικαιούχους του Κρατικού Τομέα και του Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα (Όροι και Διαδικασία) Νόμου, όπως εκάστοτε τροποποιείται ή αντικαθίσταται.

 (δ) Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν για το μόνιμο υπαλληλικό προσωπικού του Οργανισμού.

(ε) Ασφάλεια ζωής και ατυχημάτων με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που θα ισχύσουν για το μόνιμο υπαλληλικό προσωπικό του Οργανισμού, όταν και εφόσον δοθεί.

(στ) Επίδομα συντήρησης εξωτερικού το οποίο θα παραχωρείται και θα αναθεωρείται με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν για τους Γενικούς Διευθυντές Υπουργείων.

Γ.Χ.

Σχετικά Άρθρα