ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Το City of Dreams Mediterranean παρουσιάζει: Andre Agassi vs Marcos Baghdatis

27 Αυγούστου 2024, 10:08

images

Το City of Dreams Mediterranean εγκαινιάζει την Ακαδημία Τένις «Μάρκος Παγδατής», με μια αναμέτρηση που υπόσχεται να συναρπάσει τους φίλους του αθλήματος και όχι μόνο.

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 ο Andre Agassi, ένας από τους μεγαλύτερους τενίστες όλων των εποχών, θα βρίσκεται στο νησί μας και θα αναμετρηθεί σε αγώνα με τον κορυφαίο Κύπριο αθλητή του τένις, Μάρκο Παγδατή.

Η εκδήλωση υπόσχεται να προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου, δίνοντάς του την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον σπουδαίο Αμερικανό τενίστα σε έναν μοναδικό αγώνα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε σειρά δραστηριοτήτων, αλλά και να λάβουν μέρος σε κληρώσεις με πλούσια δώρα και να απολαύσουν διάφορες εκπλήξεις.

Ο Γενικός Διευθυντής του City of Dreams Mediterranean, κ. Grant Johnson δήλωσε: «Είναι με μεγάλη χαρά που φιλοξενούμε στο City of Dreams Mediterranean έναν αγώνα μεταξύ δύο σπουδαίων αθλητών, ώστε να γιορτάσουμε μαζί τα επίσημα εγκαίνια της Ακαδημίας Τένις
«Μάρκος Παγδατής». Η εκδήλωση σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίο για τον κυπριακό αθλητισμό, με την Ακαδημία να αποτελεί ορόσημο για το θέρετρο, αλλά και την ευρύτερη κοινότητα και τους φίλους του αθλήματος. Με την υποστήριξη ενός αθλητή παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Μάρκος Παγδατής, και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Ακαδημίας, θέτουμε τις βάσεις για δημιουργία μίας πλατφόρμας όπου οι μελλοντικοί αστέρες του τένις θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν εξειδικευμένη καθοδήγηση ώστε να αναπτύξουν στο έπακρο το ταλέντο τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ακαδημία διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων, τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των παικτών – ανεξαρτήτου ηλικίας και δεξιοτήτων – και προσφέρουν υψηλού επιπέδου προπόνηση και υποστήριξη.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε το City of Dreams Mediterranean ή επικοινωνήστε με το (+357) 25 086686 (09:00-17:00) ή ticketing@melco-resorts.com.cy.

Σχετικά Άρθρα