ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Τιμητική εκδήλωση του Ολυμπιονίκη Παύλου Κοντίδη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

18 September 2024, 10:41

images

Με μια ιδιαίτερη εκδήλωση στη Μαρίνα Αγίας Νάπας γιόρτασε το δεύτερο αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας του - που είναι συνάμα και το δεύτερο μετάλλιο στην ιστορία της Κύπρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες - ο ιστιοπλόος μας Παύλος Κοντίδης, θέλοντας παράλληλα να ευχαριστήσει όλους όσοι ήταν δίπλα του σε αυτό το μακρύ ταξίδι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στο Le Sundeck Robuchon της Μαρίνας Αγίας Νάπας, έδωσαν το παρών τους τα ΜΜΕ, συναθλητές του, εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας, καθώς και χορηγοί και υποστηρικτές του Ολυμπιονίκη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με συνέντευξη τύπου, κατά την οποία ο Παύλος Κοντίδης ευχαρίστησε τα ΜΜΕ, τους υποστηρικτές και τους χορηγούς που συνέβαλαν στο ταξίδι του προς την ολυμπιακή διάκριση. Στην ομιλία του, ο Παύλος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την αγάπη και την υποστήριξη που έλαβε από την τοπική και διεθνή κοινότητα, τονίζοντας πόσο σημαντικοί ήταν οι χορηγοί του, όπως η Μαρίνα Αγίας Νάπας, στην επίτευξη των αθλητικών του στόχων. Ακολούθησε πάρτι προς τιμήν του αθλητή, στο οποίο έδωσαν το παρών τους, μεταξύ άλλων, νυν και πρώην αθλητές - μέλη της Ολυμπιακής ομάδας της Κύπρου, ο πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου Γιάννης Καρούσος, και οι δήμαρχοι Παραλιμνίου - Δερύνειας Γιώργος Νικολέττος και Αγίας Νάπας Χρίστος Ζανέττος.

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας ανέλαβε τη φιλοξενία και διοργάνωση της εκδήλωσης στον εκλεπτυσμένο χώρο του Le Sundeck Robuchon όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν απολαυστικά εδέσματα, ενώ επιφύλαξε και μία έκπληξη στον τιμώμενο αθλητή, σερβίροντας signature cocktails με ονομασίες [The (Classic) PK, The Medallist και Sailing Breeze] που απέδωσαν φόρο τιμής στον Παύλο και τις επιτυχίες του. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερες στιγμές για τον αθλητή και τους προσκεκλημένους σε μια εορταστική ατμόσφαιρα.

O CEO της Μαρίνας Αγίας Νάπας κ. Σταύρος Καραμοντάνης αφού συνεχάρη θερμά τον Παύλο για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες δήλωσε πως «αυτή η εξαιρετική επίτευξη όχι μόνο εδραιώνει τη θέση του στην ιστορία του κυπριακού αθλητισμού, αλλά επίσης αποτελεί παράδειγμα του πνεύματος αποφασιστικότητας, επιμονής και αριστείας που εκτιμούμε βαθιά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας». Για τον κ. Καραμοντάνη η συνεργασία της Μαρίνας Αγίας Νάπας με τον Παύλο Κοντίδη «είναι απόδειξη της κοινής μας δέσμευσης να κατακτήσουμε την κορυφή της διεθνούς επιτυχίας» ενώ δεσμεύτηκε για τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας. «Είμαστε περήφανοι που τον υποστηρίξαμε σε αυτό το αξιόλογο και μοναδικό ταξίδι διάκρισης, και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία, καθώς επιδιώκουμε πολλά ακόμη ιστιοπλοϊκά ταξίδια μαζί» κατέληξε ο CEO του Ομίλου Καραμοντάνη.

Η εκδήλωση αυτή επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά προσήλωση της Μαρίνας Αγίας Νάπας στη στήριξη αθλητών που τιμούν με τις επιτυχίες τους την Κύπρο και τους ανθρώπους της.

Σχετικά Άρθρα