ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Σχέδιο στήριξης για τους αγοραστές πρώτης κατοικίας από την Ελληνική Τράπεζα

22 Αυγούστου 2024, 13:34

images

Το αποκλειστικό σχέδιο «First-time Homeowners» προσφέρει η Ελληνική Τράπεζα, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να στηρίξει όσους αγοράζουν την πρώτη τους κατοικία. Το καινοτόμο σχέδιο, ήρθε για να προστεθεί στο οικοσύστημα «My Home» της Ελληνικής Τράπεζας, προσφέροντας ένα μειωμένο επιτόκιο για τα πρώτα τρία ή πέντε χρόνια του δανείου.

Η Ελληνική παραμένει προσηλωμένη στην υποστήριξη των πελατών της και ενισχύει τα οφέλη του οικοσυστήματος «My Home», του καινοτόμου προγράμματος επιβράβευσης που παρέχει αληθινή χρηματική ανταπόδοση στους πελάτες που επιλέγουν στεγαστικό δάνειο από την Ελληνική Τράπεζα, προσφέροντας άμεση επιστροφή μετρητών έως και €2.000 για επίπλωση και οικιακό εξοπλισμό της κατοικίας από συνεργαζόμενους εμπόρους. Το οικοσύστημα «Μy Home Rewards» έχει μεταμορφώσει την εμπειρία της αγοράς κατοικίας, προσφέροντας όχι βαθμούς, αλλά χρήματα για να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας.

Επιλέγοντας την Ελληνική Τράπεζα για το στεγαστικό τους δάνειο πρώτης κατοικίας οι πελάτες απολαμβάνουν μια σειρά από πολύπλευρα οφέλη.

Με το «First-time Homeowners» ωφελούνται από ένα σταθερό εισαγωγικό επιτόκιο για τα πρώτα τρία ή πέντε χρόνια του στεγαστικού τους δανείου.

Επιπλέον, με το My Home Rewards ανταμείβονται με μετρητά έως και €2000, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε επιλεγμένους εμπόρους για να επιπλώσουν και να αναβαθμίσουν το νέο τους σπίτι.

Ταυτόχρονα, επιλέγοντας να κάνει το σπίτι του «πράσινο» ο πελάτης θα έχει επιπλέον ευνοϊκότερη τιμολόγηση. Αν ο πελάτης δανειοδοτηθεί για ένα ενεργειακά αποδοτικό σπίτι που θα είναι φιλικό προς το περιβάλλον, τότε θα εξοικονομεί ενέργεια, αλλά και χρήματα.

Σε όλα αυτά προστίθεται η έκδοση πιστωτικής κάρτας, χωρίς πρόσθετα έγγραφα και χωρίς χρέωση συνδρομής για τον πρώτο χρόνο, καθώς και όλα τα προνόμια του προγράμματος επιβράβευσης καρτών Mple της Ελληνικής Τράπεζας, το μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης που επιστρέφει χρήματα στον πελάτη.

Σε μια περίοδο έντονων πληθωριστικών πιέσεων, η Ελληνική Τράπεζα στέκεται ισχυρή δίπλα τους πελάτες ως ο βασικός τραπεζικός τους συνεργάτης, παρέχοντας τις κατάλληλες οικονομικές λύσεις για να πραγματοποιήσουν το όνειρο μιας ιδιόκτητης κατοικίας.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Τράπεζας https://www.hellenicbank.com/housingloan.

Σχετικά Άρθρα