ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Πρόγραμμα Επιτάχυνσης «Web3Tour» - Οι Αιτήσεις Ξεκίνησαν!

16 September 2024, 14:45

images

Δηλώστε συμμετοχή έως 27/9

Μετασχηματίζοντας τον Πολιτιστικό Τουρισμό μέσω του Web 3.0

Το Πρόγραμμα Επιτάχυνσης Web3Tour αναμένεται να φέρει επανάσταση στον τομέα του πολιτιστικού τουρισμού. Με έμφαση στην προσβασιμότητα, η πρωτοβουλία στοχεύει να παρέχει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) του πολιτιστικού τουρισμού τα απαραίτητα εργαλεία και την υποστήριξη για να αναπτυχθούν στη νέα ψηφιακή εποχή.

Κύρια Οφέλη του Προγράμματος:

Δωρεάν και OnLine: Το Πρόγραμμα Επιτάχυνσης Web3Tour είναι μια πλήρως online και δωρεάν πρωτοβουλία που μετασχηματίζει τον πολιτιστικό τουρισμό μέσω τεχνολογιών Web 3.0.

Υποστήριξη 30 Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜμΕ): Το πρόγραμμα θα υποστηρίξει 30 ΜμΕ στον τομέα του πολιτιστικού τουρισμού – 10 από την Ελλάδα, 10 από την Κύπρο και 10 από τη Σλοβενία – παρέχοντάς τους εξειδικευμένη εκπαίδευση και υποστήριξη για να επιτύχουν σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο.

Ενδυνάμωση των ΜμΕ στον Πολιτιστικό Τουρισμό

Το πρόγραμμα στοχεύει να κρατήσει τις ΜμΕ του πολιτιστικού τουρισμού στην κορυφή του κλάδου, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Web 3.0. Οι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν από:

  • Πρωτοποριακά Εργαλεία: Πρόσβαση στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες Web 3.0, συμπεριλαμβανομένου του Blockchain και του Metaverse.
  • Καθοδήγηση από Ειδικούς: Χρήσιμες γνώσεις από εξειδικευμένους συμβούλους/ instructors του χώρου, με εμπειρία στον τουρισμό και τις τελευταίες τεχνολογίες.
  • Ευκαιρίες Δικτύωσης: Σύνδεση με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της καινοτομίας, πιθανούς συνεργάτες και επενδυτές.
  • Πρακτική Εμπειρία: Συμμετοχή σε εκπαίδευση με εφαρμογές στην πράξη.
  • Στρατηγική Ανάπτυξης: Στήριξη για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε διεθνές επίπεδο με τη χρήση τεχνολογιών Web 3.0.

Σημαντικές Ημερομηνίες

  • Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 27 Σεπτεμβρίου 2024
  • Ημερομηνία Έναρξης Προγράμματος: 14 Οκτωβρίου 2024

Κριτήρια Επιλεξιμότητας

  • Στόχος: ΜμΕ ή startups σε πρώιμο στάδιο στον τομέα του βιώσιμου πολιτιστικού τουρισμού.
  • Τοποθεσία: Έδρα στην Ελλάδα, Κύπρο ή Σλοβενία.

Πώς να Υποβάλετε Αίτηση

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2024, στις 23:59. Μη χάσετε την ευκαιρία να διαμορφώσετε το μέλλον του πολιτιστικού τουρισμού εδώ https://web3tour.eu/en/accelerator/

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο hello@thefuturecats.com.

Σχετικά με το "Web3Tour"

Το Web3Tour είναι μια καινοτόμος πρωτοβουλία που στοχεύει στη μεταμόρφωση του πολιτιστικού τουρισμού μέσω της υιοθέτησης τεχνολογιών Web 3.0, Metaverse και Blockchain. Το έργο επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ικανοτήτων, τη βιωσιμότητα και την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων, με στόχο να κάνει τον πολιτιστικό τουρισμό πιο προσιτό και ανταγωνιστικό. Για να το πετύχει αυτό, το Web3Tour στηρίζει τις ΜμΕ, προσφέροντάς τους εκπαίδευση, εργαστήρια και πόρους για να υιοθετήσουν αυτές τις τεχνολογίες και να ευθυγραμμίσουν τις πρακτικές τους με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs).

Βασικό μέρος του Προγράμματος Επιτάχυνσης Web3Tour υποστηρίζεται από το Creative Europe και υλοποιείται από τη συνέργεια καταρτισμένων οργανισμών:

  • Arctur: ΜμΕ υψηλής τεχνολογίας και  κύριος ιδιωτικός πάροχος υπηρεσιών και λύσεων Υψηλής Ισχύος Υπολογιστών (High-Power Computing - HPC) στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.
  • Envolve Entrepreneurship: Οργανισμός υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που παρέχει αναβάθμιση δεξιοτήτων, υπηρεσίες καινοτομίας και υποστήριξη startups παγκοσμίως.
  • TheFutureCats  Innovation Consultancy: Εταιρεία καινοτομίας, τεχνολογίας και marketing, που ειδικεύεται σε προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης προσωπικού σε νέες τεχνολογίες.

Με την υποστήριξη του Creative Europe, το Web3Tour διαρκεί από τον Νοέμβριο 2023 έως τον Νοέμβριο 2025, προωθώντας την ανάπτυξη, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργία κοινότητας στον τομέα του πολιτιστικού τουρισμού.

Σχετικά Άρθρα