PINOLO: Ένα μαγικό ταξίδι γεύσεων στην Ιταλία
04 Νοεμβρίου 2024, 14:53
Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών γιορτάστηκε με ένα αυθεντικό ιταλικό ταξίδι γεύσεων από το εστιατόριο PINOLO. Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, το γνωστό εστιατόριο πρόσφερε σε λάτρεις των ζυμαρικών, σε food lovers και σε εκπροσώπους των media, μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν το μοναδικό limited edition menu, που δημιουργήθηκε ειδικά για την εβδομάδα ζυμαρικών, εμπνευσμένο από διάφορες πόλεις της Ιταλίας. Από τις αυθεντικές γεύσεις τις Σικελίας και της Καλαβρίας έως και τα κλασικά πιάτα της Ρώμης, του Σαλέντο και του Μιλάνο, το μενού ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους και ανέδειξε την φινέτσα της ιταλικής κουζίνας.
Η εκδήλωση ξεχώρισε καθώς οι καλεσμένοι φόρεσαν τις ποδιές τους και μεταμορφώθηκαν για λίγο σε chefs. Με την καθοδήγηση του Executive Chef του Ομίλου Ζορπάς, Ηλία Αριστοτέλους, πήραν μέρος σε ένα διασκεδαστικό live cooking session, όπου έφτιαξαν τα δικά τους φρέσκα ravioli, από την αρχή!
Το event ολοκληρώθηκε αφήνοντας στους προσκεκλημένους γλυκές αναμνήσεις και ένα μοναδικό δώρο: χειροποίητες σάλτσες ζυμαρικών από το PINOLO, για να συνεχίσουν το γευστικό τους ταξίδι και στο σπίτι.
Ως μέλος του Ομίλου Ζορπάς, το εστιατόριο παραμένει πιστό στις αξίες και στη φιλοσοφία της ιταλικής κουζίνας, με αγνά υλικά, όπως το βιολογικό αλεύρι, τα παραδοσιακά ιταλικά ΠΟΠ προϊόντα και φρέσκα συστατικά. Το PINOLO συνδυάζει με επιτυχία την ιταλική παράδοση με την πλούσια μεσογειακή κουλτούρα, προσφέροντας μια εμπειρία που μένει αξέχαστη στη μνήμη των επισκεπτών του.