ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: «Σύγχρονες τάσεις στην τραπεζική: Προκλήσεις και Κίνδυνοι»

16 September 2024, 13:19

images

Διαδικτυακό σεμινάριο από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Banking, Investment and Finance 

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος, στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Banking, Investment and Finance, διοργανώνει την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024, στις 19:00 διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με τίτλο «Σύγχρονες τάσεις στην τραπεζική: Προκλήσεις και Kίνδυνοι»,

Διακεκριμένοι ομιλητές

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες του τραπεζικού και χρηματοοικονομικού κλάδου:

  • Μαρία Ψυλλάκη, Καθηγήτρια Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και Senior Research Fellow στο Neapolis University Pafos, η οποία θα αναλάβει και τον συντονισμό του σεμιναρίου.
  • Κυριακή Κοσμίδου, Καθηγήτρια Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
  • Χρίστος Πιερίδης, Επιχειρησιακός Διευθυντής στις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες της PwC Κύπρου.

Εξελίξεις και προκλήσεις στον τραπεζικό κλάδο

Το σεμινάριο επικεντρώνεται στις σύγχρονες εξελίξεις που διαμορφώνουν τον τραπεζικό τομέα, ενώ παράλληλα εξετάζει τις προκλήσεις και τους κινδύνους που ανακύπτουν σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον συνεχών αλλαγών. Οι ομιλητές θα αναλύσουν τις επιπτώσεις των νέων τεχνολογιών, τις κανονιστικές εξελίξεις, καθώς και τους αυξανόμενους κινδύνους στον χρηματοοικονομικό κλάδο.

Σύνδεσμος παρακολούθησης

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτύου και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://bit.ly/2024_webinar.

Εγγραφή και Συμμετοχή

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού και τραπεζικού τομέα, ακαδημαϊκούς, φοιτητές, αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις στον τομέα της τραπεζικής.

Σχετικά Άρθρα