ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Παγκύπριος Αντιναρκωτικός Σύνδεσμος: Mια βραδιά ψυχαγωγίας και προσφοράς

27 September 2024, 11:42

images

Ο Παγκύπριος Αντιναρκωτικός Σύνδεσμος Κύπρου (ΠΑΣ) αποχαιρετά το καλοκαίρι με μια νοσταλγική φιλανθρωπική μουσική βραδιά, γεμάτη με ρυθμούς από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90.

Ο γνωστός DJ Άντης Παναγιώτου θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 20.00 στο Blu Ciel Bar, σε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη ψυχαγωγία, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους επιτυχίες από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Οι μουσικές του επιλογές θα δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα θα υποστηρίξει τον σημαντικό σκοπό του Παγκύπριου Αντιναρκωτικού Συνδέσμου.

Το καραόκε της βραδιάς θα επιμεληθεί ο Αντώνης Μαυρομμάτης, προσκαλώντας το κοινό να συμμετάσχει ενεργά, προσφέροντας τη δική του πινελιά στη διασκέδαση. Η εκδήλωση υπόσχεται να συνδυάσει ψυχαγωγία και κοινωνική προσφορά, προωθώντας παράλληλα το μήνυμα της στήριξης του Συνδέσμου.

Το κοινό καλείται να συμμετάσχει ενεργά σε αυτή τη γιορτή της μουσικής, ενώ παράλληλα να στηρίξει έναν καλό σκοπό, ενισχύοντας τις δράσεις του Συνδέσμου στην πρόληψη και αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Παγκύπριο Αντιναρκωτικό Σύνδεσμο Κύπρου

Για κρατήσεις αποταθείτε στο τηλέφωνο 22751020

99551923 (Ηρακλής Μαυρομμάτης)- Ble Ciel Bar- 22670000

Σχετικά Άρθρα