ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ο νέος πολυχώρος της πρωτεύουσας που μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι

18 September 2024, 16:07

images

Το INSET, υποδέχθηκε τη νέα σεζόν, με μια πολύ ξεχωριστή βραδιά. Το επίσημο launch του νέου αυτού πολυχώρου  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου και σε αυτό, παρευρέθηκαν επιχειρηματίες, εκλεκτοί προσκεκλημένοι και επαγγελματίες από τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Στον χώρο του INSET, το οποίοι αποτελεί μέρος του ξενοδοχείου MAP, οι προσκεκλημένοι θαύμασαν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών του χώρου και απόλαυσαν εκλεκτά εδέσματα και κοκτέιλ.

Το INSET είναι ένας υπέροχος πολυχώρος, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει από εκθέσεις, μέχρι συνέδρια, παρουσιάσεις και εταιρικά happenings. Τοποθετημένο στην καρδιά της Λευκωσίας, με minimal σχεδιασμό και εξαιρετική οπτικοακουστική υποστήριξη, μπορεί να φιλοξενήσει ανάλογα με τις ανάγκες της εκδήλωσης μέχρι και 120 άτομα και αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε είδους διοργάνωση.

Εταιρικές εκδηλώσεις, βραδιές γαστρονομίας, λανσαρίσματα προϊόντων κάθε είδους: το INSET έχει απεριόριστες δυνατότητες. Σκοπός του, είναι να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών.

ΙNFO:

Βρείτε το Inset στην Στασίνου 16Δ, 1060 στη Λευκωσία και στο 22533533. Για περισσότερες πληροφορίες στο https://inset.com.cy/

Σχετικά Άρθρα