ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Medochemie Παγκύπριο Πρωτάθλημα Στίβου

27 Ιουνίου 2024, 13:59

images
  • Στις 29-30 Ιουνίου 2024 η καρδιά του Αθλητισμού κτυπά στο Στάδιο Γ.Σ.Π.

Για ακόμη μια χρονιά η φαρμακοβιομηχανία Medochemie, προωθώντας το οικουμενικό μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι», καθίσταται Μέγας Χορηγός και Ονοματοδότης του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Στίβου Ανδρών και Γυναικών, που θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Στίβου ΓΣΠ, στις 29 και 30 Ιουνίου 2024.

Οι αγώνες, οι οποίοι περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της ΚΟΕΑΣ (Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου), είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Ομοσπονδιακού Προπονητή Ρίψεων Κώστα Σταθελάκου και σε αυτούς αναμένεται να συμμετάσχουν κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες, προσφέροντας μοναδικό υπερθέαμα και συγκινήσεις.

Το Medochemie Παγκύπριο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών και Γυναικών, συμπίπτει φέτος με τα 130 χρόνια από την ίδρυση του Γυμναστικού Συλλόγου «ΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ» Λευκωσίας, ενώ αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αφού η κάθε επίδοση των αθλητών θα μετρά για την Ολυμπιάδα του Παρισιού τον ερχόμενο Αύγουστο.

Την ιδιαίτερη σημασία του Medochemie Παγκύπριου Πρωταθλήματος Στίβου, επισήμανε στη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ, Περικλής Μάρκαρης, απευθύνοντας έκκληση στο κοινό να δώσει μαζικά το παρών του στο Εθνικό Στάδιο Στίβου ΓΣΠ, στις 29 και 30 Ιουνίου 2024. Βρισκόμαστε σε ολυμπιακή χρονιά, υπέδειξε ο κ. Μάρκαρης, τονίζοντας ότι το Εθνικό μας Πρωτάθλημα αποτελεί την τελευταία αγωνιστική δράση πριν το κλείσιμο της ολυμπιακής πρόκρισης.

Αξίζουν τα όσα δίνει ο ΚΟΑ στον ΚΟΕΑΣ, μια Ομοσπονδία που μας κάνει υπερήφανους στην Κύπρο και το εξωτερικό, σημείωσε στο χαιρετισμό της η Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ, κα Κάλλη Χατζηιωσήφ. Όταν βλέπεις τη μικρή Κύπρο να αντιμετωπίζει στα ίσα τα μεγαθήρια του αθλητισμού, δεν έχεις παρά να επιστρέψεις στη χώρα σου και να υποδείξεις στον ΚΟΑ πως όσα δίνει στο Στίβο είναι λίγα, ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Χατζηιωσήφ.

Ο Γενικός Διευθυντής του ο Γυμναστικού Συλλόγου «ΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ» Λευκωσίας, κ. Φοίβος Κωνσταντινίδης, τόνισε ότι ο Στίβος αποτελεί την αρχή του αθλητισμού, γι’ αυτό και έχει ανάγκη την κρατική χορηγία. Αναφορικά με το Medochemie Παγκύπριο Πρωτάθλημα Στίβου, ο κ. Κωνσταντινίδης, ανέφερε ότι σε αυτό θα συμμετάσχουν πρωτοκλασάτα ονόματα του αθλητισμού και ευχήθηκε καλή επιτυχία, σε όσους κυνηγούν την πρόκριση για την Ολυμπιάδα του Παρισιού.

Ο Business Unit Manager της Medochemie, κ. Κωνσταντίνος Κουδουνάς, υπογράμμισε ότι η εταιρεία στηρίζει το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών και Γυναικών 2024, ενισχύοντας τις προσπάθειες των αθλητών του τόπου μας, για διάκριση, βελτίωση των επιδόσεων και επιβράβευση της επίπονης προσπάθειας τους. Η Medochemie, είπε ο κ. Κουδουνάς, στηρίζει τον αθλητισμό ως μια διαχρονική αξία και δραστηριότητα που προσφέρει ένα υγιές πρότυπο για τους νέους και την κοινωνία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συνεργασία ΚΟΕΑΣ - Medochemie εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Φαρμακοβιομηχανίας, η οποία στηρίζει διαχρονικά διοργανώσεις που προάγουν το πνεύμα, τις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού, ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας.

Παρόντες στη Συνέντευξη Τύπου ήταν κορυφαίοι Κύπριοι αθλητές και αθλήτριές, μεταξύ των οποίων και ολυμπιονίκες, οι οποίοι κάλεσαν τον κόσμο να προσέλθει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Εθνικό Στάδιο Στίβου ΓΣΠ.

Σχετικά Άρθρα