ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Λιγότερο από δύο εβδομάδες μέχρι το επικό φινάλε του Ed Sheeran στην Κύπρο

26 Αυγούστου 2024, 11:12

images
  • Τελευταία ευκαιρία να αποκτήσετε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό σταθμό της περιοδείας Mathematics στη Λάρνακα

Η αναμονή έχει φτάσει στο ζενίθ, καθώς η Κύπρος ετοιμάζεται να υποδεχτεί έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του κόσμου, τον Ed Sheeran, σε δύο συναρπαστικές συναυλίες στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2024 στο χώρο εκδηλώσεων Land of Tomorrow στη Λάρνακα. Με ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων και πρωτοφανές διεθνές ενδιαφέρον από θαυμαστές, αυτό το μουσικό γεγονός αναμένεται να είναι το πιο σημαντικό στην πολιτιστική ιστορία της χώρας!

Ο Ed Sheeran, ένα παγκόσμιο φαινόμενο, γνωστός για τους συναισθηματικούς του στίχους, τα κορυφαία τραγούδια του και το ασύγκριτο μουσικό του ταλέντο, θα φέρει την εντυπωσιακή του περιοδεία Mathematics στην Κύπρο. Οι εμφανίσεις στην Κύπρο, αποτελούν το μεγάλο φινάλε της παγκόσμιας περιοδείας Mathematics του Sheeran για το 2024, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη σημασία σε αυτό το ήδη πολυαναμενόμενο γεγονός. Ο ενθουσιασμός γύρω από την άφιξη του Sheeran είναι ανεπανάληπτος. Τα εισιτήρια για την πρώτη συναυλία, στις 7 Σεπτεμβρίου, εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες από την έναρξη της προπώλησής τους. Θαυμαστές του Ed Sheeran από 42 χώρες έχουν ήδη εξασφαλίσει τα εισιτήριά τους, κάνοντας αυτό το γεγονός μια παγκόσμια συγκέντρωση.

Με 14 τραγούδια που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο, 47,9 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και ένα εκπληκτικό σύνολο 32 δισεκατομμυρίων προβολών στο YouTube, ο Ed Sheeran είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της εποχής μας. Οι επικείμενες εμφανίσεις του στην Κύπρο αναμένεται να προσελκύσουν πάνω από 45.000 θαυμαστές, κάνοντάς τις ένα ρεκόρ στην ιστορία της ζωντανής μουσικής στη χώρα.

Για όσους δεν έχουν ακόμη εξασφαλίσει τα εισιτήριά τους, αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία, καθώς υπάρχει πολύ περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων αρένας, για τη δεύτερη συναυλία του Ed Sheeran στις 8 Σεπτεμβρίου. Με τιμή €115, αυτά τα εισιτήρια πωλούνται ήδη γρήγορα, ενώ απομένουν λίγα μόνο εισιτήρια και για τις κερκίδες στα €180. Εισιτήρια για τη συναυλία του Ed Sheeran είναι διαθέσιμα στο www.ticketmaster.cy.  Μην χάσετε την ευκαιρία να είστε μέρος αυτής της μοναδικής εμπειρίας ζωής.

Προσθέτοντας στον ενθουσιασμό, η συναυλία θα περιλαμβάνει τον Calum Scott ως το opening act, δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό για μια αξέχαστη μουσική βραδιά. Και με μερικές ακόμη εκπλήξεις που έχουν προγραμματιστεί, οι θαυμαστές θα ζήσουν μια εξαιρετική μουσική εμπειρία.

Αυτή η συναυλία δεν είναι απλά ένα γεγονός – είναι ένα ορόσημο στην πολιτιστική σκηνή της Κύπρου. Οι εμφανίσεις του Ed Sheeran στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου υπόσχονται να είναι μια θεαματική γιορτή της μουσικής, φέρνοντας κοντά θαυμαστές από όλο τον κόσμο με την κοινή τους αγάπη για το εξαιρετικό ταλέντο του καλλιτέχνη.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 70007066 / +357 22 010191.

Σχετικά Άρθρα