ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η Grant Thornton Κύπρου και το δίκτυο SupportCY ενώνουν δυνάμεις και προσφέρουν ενεργά στην κοινωνία

04 Οκτωβρίου 2024, 13:35

images

Η Grant Thornton Κύπρου ανακοινώνει την ολοκλήρωση των φετινών GT in the Community Days, όπου περισσότεροι από τους μισούς συναδέλφους μας ένωσαν τις δυνάμεις τους με το δίκτυο Support CY της Τράπεζας Κύπρου για να βοηθήσουν δυο μικρές κοινότητες: τον Άγιο Επιφάνειο στη Λευκωσία και το Δωρό στη Λεμεσό. Στο πλαίσιο των δράσεων μας που αφορούν την εταιρική κοινωνική ευθύνη (CSR), αυτή η συνεργασία επικεντρώθηκε σε περιβαλλοντικές και κοινωνικές πρωτοβουλίες. Πρωτοβουλίες που ευθυγραμμίζονται πλήρως με τη διεθνή μας στρατηγική Go Beyond και την αφοσίωσή μας στην οικοδόμηση ενός βιώσιμου μέλλοντος.

Κατά τη διάρκεια δύο ημερών, η ομάδα μας συμμετείχε σε διάφορες δραστηριότητες που αποσκοπούσαν στη βελτίωση των δημόσιων χώρων και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων αυτών των κοινοτήτων. Οι προσπάθειές μας περιλάμβαναν το βάψιμο δημόσιων χώρων, την ανανέωση παιχνιδιών σε παιδικές πάρκα, τον καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων και τη φροντίδα των δέντρων. Στην Grant Thornton πιστεύουμε ότι μέσω αυτών των δράσεων, στηρίζουμε την κοινότητά μας και αφήνουμε ένα θετικό αποτύπωμα που θα διαρκέσει.

Σχολιάζοντας τις φετινές δραστηριότητες, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton Κύπρου, Σταύρος Ιωάννου, ανέφερε: «Η προσφορά στην ευρύτερη κοινότητα μας, βρίσκεται στον πυρήνα των αξιών μας. Το έργο που πραγματοποιούμε μέσω των GT in the Community Days αντικατοπτρίζει τη συνεχή μας δέσμευση για κοινωνική ευθύνη, και είμαστε περήφανοι που μέσω αυτού του προγράμματος συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στην οικοδόμηση ισχυρότερων κοινοτήτων. Η συνεργασία μας με το δίκτυο Support CY υπογραμμίζει την επίδραση που μπορεί να έχουν οι προσπάθειές μας όταν μια ενέργεια γίνεται συλλογικά. Μαζί, καταφέραμε να κάνουμε αισθητή διαφορά και προσδοκούμε ότι στο μέλλον θα συνεχίσουμε να έχουμε αυτή την επίδραση.»

Η ESG Champion της Grant Thornton Κύπρου, Μάρλεν Κοιλανιώτου Πατζηνάκου, δήλωσε: «Μέσα από τη στρατηγική μας συνεργασία με το δίκτυο SupportCY, οι φετινές μας δράσεις κάτω από την ομπρέλα ESG, μας έδωσαν το προνόμιο να προσφέρουμε σε δύο μικρές κοινότητες της Κύπρου. Αυτή η πρωτοβουλία ήταν μια ισχυρή υπενθύμιση ότι όταν ενωνόμαστε, ακόμα και μικρές πράξεις προσφοράς μπορούν να έχουν διαρκή αντίκτυπο και να δημιουργήσουν καλύτερες προοπτικές για όλους όσους συμμετέχουν»

Ο Μάριος Σταύρου, Επικεφαλής Λειτουργιών του δικτύου SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, τόνισε: «Πιστοί στη φιλοσοφία μας και μέσα από τη συνεχιζόμενη συνεργασία μας με την Grant Thornton Κύπρου, υλοποιήθηκε με επιτυχία ακόμη μία πρωτοβουλία προς όφελος της κυπριακής κοινωνίας. Μέσα από τέτοιες συνεργασίες, ο κοινωνικός αντίκτυπος μεγαλώνει και το όφελος πολλαπλασιάζεται. Από τη μία, ενισχύθηκε το πλαίσιο πρόληψης πυρκαγιών για αυτές τις δύο κοινότητες και, από την άλλη, οι εθελοντές της Grant Thornton Κύπτου συνέβαλαν στις τοπικές κοινότητες.»

Οι φετινές GT in the Community Days αποδεικνύουν για άλλη μια φορά τη δέσμευσή μας στο ESG πλαίσιο της Grant Thornton. Μέσα από τη συνεργασία μας με το δίκτυο Support CY, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε ένα βιώσιμο μέλλον, δείχνοντας τον δρόμο τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για την κοινωνία.

Για να παρακολουθήσετε τον αντίκτυπο και τις συνεισφορές της Grant Thornton στις κοινότητες σε όλο τον κόσμο, αναζητήστε το hashtag #GTInTheCommunity στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικά Άρθρα