ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η Ευρωπαία Επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου στο Πανεπιστήμιο Frederick στις 4 Οκτωβρίου

27 September 2024, 14:49

images
  • Ομιλία με θέμα: «Η δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας. Για τους πολίτες σήμερα και στο μέλλον»

Το Πανεπιστήμιο Frederick έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Επίτροπο Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Στέλλα Κυριακίδου, για μια ομιλία με τίτλο «Η δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας. Για τους πολίτες σήμερα και στο μέλλον». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2024, στις 10:00 στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος του Νέου Κτηρίου του Πανεπιστημίου Frederick (1ος όροφος), στη Λευκωσία. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η Πρόεδρος Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Frederick, κα Νατάσσα Φρειδερίκου.

Στην ομιλία της, η κα Κυριακίδου θα παρουσιάσει τις προτεραιότητες και τα οφέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας, καθώς και τις δράσεις που προωθούνται για την προστασία της δημόσιας υγείας στην Ευρώπη.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Υγείας αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών σε θέματα υγείας, με στόχο την καλύτερη πρόληψη, προετοιμασία και αντιμετώπιση κρίσεων στον τομέα της δημόσιας υγείας.

H εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να διατυπώσει ερωτήσεις και να ανταλλάξει απόψεις με την Ευρωπαία Επίτροπο, κατά τη συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.frederick.ac.cy και τηλ. 22394394. 

Σχετικά Άρθρα