ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η Augustinus Bader εμφανίζεται στην τέταρτη σεζόν του Emily in Paris

26 Αυγούστου 2024, 12:31

images

Το εμβληματικό brand προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας εμφανίζεται στο τέταρτο επεισόδιο της πολυσυζητημένης σειράς. 

Η Augustinus Bader, το βραβευμένο brand προϊόντων επιστημονικής σύνθεσης για την περιποίηση της επιδερμίδας, του σώματος και των μαλλιών, ανακοινώνει με ενθουσιασμό την συμμετοχή του στην τελευταία σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix, Emily in Paris.

Στο τέταρτο επεισόδιο της νέας σειράς, που βγήκε στον αέρα στις 15 Αυγούστου, η Emily και η ομάδα έχουν ως αποστολή να αναπτύξουν μια δημιουργική καμπάνια που θα αναδεικνύει και θα τιμά την σειρά περιποίησης των μαλλιών του brand, που βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα.

 Η Augustinus Bader συμμετέχει με ενθουσιασμό στο φαινόμενο Emily in Paris, που είναι γνωστό για τα ενδιαφέροντα σενάριά του και τους πιστούς θαυμαστές και θαυμάστριές του οι οποίοι περίμεναν με ανυπομονησία την επόμενη περιπέτεια της Emily.

 Όπως παρουσιάζεται και στην σειρά, τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και των μαλλιών της Augustinus Bader περιέχουν την αποκλειστική τεχνολογία TFC8® η οποία λειτουργεί σε συνεργασία με φυσικές, θρεπτικές συνθέσεις για να προσφέρει υγιή, αναζωογονημένη επιδερμίδα και μαλλιά.

Σχετικά με τον οίκο Augustinus Bader:

Η Augustinus Bader είναι ένας πολυβραβευμένος οίκος πολυτελούς περιποίησης δέρματος και μαλλιών, που υποστηρίζεται από το υψηλότερο επίπεδο εφαρμοσμένης επιστήμης στον κλάδο. Το brand ιδρύθηκε το 2018 και βασίζεται σε περισσότερα από 30 χρόνια πρωτοποριακής έρευνας με επικεφαλής τον επιστήμονα Βιοϊατρικής και κορυφαίο ειδικό της αναγεννητικής ιατρικής και των βλαστοκυττάρων, τον καθηγητή Augustinus Bader. Το ομώνυμο brand ανέτρεψε τα δεδομένα στη βιομηχανία της ομορφιάς με το TFC8®, μια κατοχυρωμένη τεχνολογία που βρίσκεται σε όλα τα προϊόντα της σειράς και λειτουργεί υποστηρίζοντας την έμφυτη ικανότητα του ανθρώπινου σώματος να ανανεώνεται, προσφέροντας πρωτόγνωρα αποτελέσματα. Ο οίκος Augustinus Bader ξεκίνησε με δύο εμβληματικά προϊόντα, το «The Cream» και το «The Rich Cream». Σήμερα, η σειρά έχει εξελιχθεί σε μια πολυτελή συλλογή clean και εξαιρετικά αποτελεσματικών προϊόντων, που χρησιμοποιούνται από κορυφαίους ειδικούς περιποίησης δέρματος και μαλλιών ανά τον κόσμο.

Στην Κύπρο τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε αυστηρά επιλεγμένα σημεία πώλησης Beauty Line και δερματολογικά κέντρα και SPA τα οποία προσφέρουν και την αποκλειστική θεραπεία «Τhe Method by Augustinus Bader».

Σχετικά με την RELIA TRADING:

Η εταιρεία Relia Trading Ltd, αντιπροσωπεύει πέραν των 25 πιο μεγάλων εργοστασίων παγκοσμίως στον τομέα των SPA, της αισθητικής, της γυμναστικής, των καλλυντικών και της ιατρικής. Αποτελεί τη νούμερο ένα εταιρεία παροχής εξοπλισμού γυμναστηρίων, ινστιτούτων αισθητικής, ξενοδοχείων,  spa και επαγγελματιών υγείας. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, ερευνά, ενημερώνει και εξελίσσεται. Είναι η κορυφαία εταιρεία εξαγωγής καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς, προϊόντων και εξοπλισμού SPA σε Ελλάδα, Ρουμανία, Αλβανία και Κόσοβο, προσφέροντας συνέπεια στην ποιότητα και αξιοπιστία στους πελάτες της.

www.augustinusbader.com

Σχετικά Άρθρα