ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ - Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Στηρίζουν τον Σύνδεσμο για παιδιά «Ηλιαχτίδα Ζωής»

22 Αυγούστου 2024, 09:56

images

Με αφορμή μία νέα αποστολή αγάπης, η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ ενώνει ξανά τις δυνάμεις της με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ με την εκστρατεία «ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ» , που επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Στόχος της εκστρατείας είναι η ενίσχυση του Συνδέσμου Στήριξης Παιδιών με Αναπηρίες «Ηλιακτίδα Ζωής» (Επαρχίας Λάρνακας), ο οποίος μετράει ήδη 27 χρόνια προσφοράς. Ο Σύνδεσμος λειτουργεί ως θεραπευτικό κέντρο με υπηρεσίες Φυσιοθεραπείας, Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ειδικής Εκπαίδευσης και Κοινωνική Εργασία που διευκολύνουν την καθημερινότητα των μικρών παιδιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους.

Η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ καλούν το καταναλωτικό κοινό να στηρίξει και αυτή την προσπάθειά τους, συμμετέχοντας στην ενέργεια, η οποία προσθέτει συμβολικά μία θέση αλληλεγγύης στο οικογενειακό τους τραπέζι.  Οι καταναλωτές μπορούν να ενισχύσουν τον Σύνδεσμο αγοράζοντας από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ οποιαδήποτε συσκευασία Φρέσκου Κυπριακού Γάλακτος ΑΛΑΜΠΡΑ, μεταξύ 22/8 και 18/9.  Με τη σειρά τους, οι δύο εταίροι θα διαθέσουν 3 σεντς ανά λίτρο γάλακτος στον Σύνδεσμο, αποκλειστικά για την αγορά εξοπλισμού εργοθεραπείας για παιδιά με αναπηρίες.

Με πλούσια παράδοση στην προσφορά και αλληλεγγύη, η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεχίζουν να στηρίζουν την κοινωνία με κάθε ευκαιρία, να πρωταγωνιστούν στο τραπέζι και να υπηρετούν με αφοσίωση την κυπριακή οικογένεια.

Σχετικά Άρθρα