ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Εθνική Τράπεζα Ελλάδας (Κύπρου): Επιβράβευση Συνεπών Πελατών Στεγαστικών Δανείων

02 Ιουλίου 2024, 16:35

images

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας (Κύπρου) ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος «Cash-Back», επιβραβεύοντας τους συνεπείς πελάτες στεγαστικών δανείων για τη δέσμευσή τους και την υπεύθυνη οικονομική τους συμπεριφορά.

Σε μια περίοδο όπου οι οικονομικές προκλήσεις λόγω αυξημένων επιτοκίων επιβάρυναν τα κυπριακά νοικοκυριά, η Τράπεζα αναγνώρισε την ανάγκη για ουσιαστική υποστήριξη των πελατών της.

Στην κατεύθυνση αυτή, από 1η Ιουνίου 2023 έθεσε σε εφαρμογή το πρόγραμμα «Cash-Back», απορροφώντας την αύξηση των επιτοκίων για τους ευάλωτους και συνεπείς πελάτες.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάχθηκε στο πλαίσιο του δυναμικού επαναπροσδιορισμού της Τράπεζας και της συνεχούς προσπάθειας για κοινωνική ευθύνη, προσφέροντας ελάφρυνση στους πελάτες που πληρούσαν τα ακόλουθα κριτήρια:

Κριτήρια Ένταξης στο Πρόγραμμα:

Ιδιώτες πελάτες με στεγαστικά δάνεια για ιδιοκατοίκηση χωρίς ληξιπρόθεσμες οφειλές μέχρι τις 31 Μαΐου 2023.

Δάνεια συνδεδεμένα με κυμαινόμενο επιτόκιο και το επιτόκιο της ΕΚΤ.

Χωρίς περιορισμούς στην αξία της ενυπόθηκης εξασφάλισης.

Βασική προϋπόθεση για την καταβολή του «Cash-Back» αποτελούσε η ενημερότητα του δανείου για όλους τους 12 μήνες διάρκειας του Προγράμματος, η ισχύς του οποίου ήταν από 01/06/2023 έως 31/05/2024.

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ( Κύπρου) έχει αποδώσει στους πελάτες τη διαφορά που προέκυψε λόγω των αυξήσεων των επιτοκίων, στηρίζοντας έμπρακτα τους Κύπριους πολίτες, και συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη σταθερότητα της κυπριακής οικονομίας.

Σχετικά Άρθρα