ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Αυτό το καλοκαίρι έχει υπογραφή ELEMIS X SHRIMPS

26 Ιουνίου 2024, 15:44

images

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η κορυφαία βρετανική μάρκα περιποίησης δέρματος ELEMIS, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε έναν μοναδικό κόσμο ομορφιάς μέσα από τη νέα της συνεργασία με το εμβληματικό βρετανικό fashion brand, Shrimps.

Πρόκειται για μια συνεργασία που θα ενθουσιάσει όσους αγαπούν το skincare αλλά και τη μόδα, αφού το μοναδικό travel icon νεσεσέρ συνδυάζει έξι αγαπημένα προϊόντα περιορισμένης έκδοσης με ένα παιχνιδιάρικο σχέδιο, επιλεγμένο από τον δημοφιλή οίκο Shrimps.

Αυτή η limited edition συλλογή, περιλαμβάνει έξι skincare προϊόντα του οίκου ELEMIS, παγκοσμίως αναγνωρισμένου για την αξιοποίηση των φυσικών συστατικών και της επιστημονικής καινοτομίας του και ένα ταξιδιωτικό νεσεσέρ με παιχνιδιάρικο μοτίβο από το αρχείο του οίκου Shrimps με έδρα το Λονδίνο.

Στη συλλογή θα βρείτε προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα, μεταξύ των οποίων το Pro – Collagen Cleansing Balm που καθαρίζει βαθιά, την ενυδατική Pro – Collagen Marine Cream που αναπληρώνει την υγρασία, την κρέμα που αποσυμφορεί και φωτίζει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και το αρωματικό κρεμώδες αφρόλουτρο σώματος Frangipani Monoi Shower Cream.

Ανακαλύψτε τη limited edition συλλογή ELEMIS x Shrimps Travel Icons που θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σας για όλες τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις, αφού περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για ένα ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα.

ABOUT RELIA TRADING

Η εταιρεία Relia Trading αντιπροσωπεύει πέραν των 25 πιο μεγάλων εργοστασίων παγκοσμίως στον τομέα των SPA, της αισθητικής, της γυμναστικής, των καλλυντικών και της ιατρικής. Αποτελεί τη νούμερο ένα εταιρεία παροχής εξοπλισμού γυμναστηρίων, ινστιτούτων αισθητικής, ξενοδοχείων,  spa και επαγγελματιών υγείας. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, ερευνά, ενημερώνει και εξελίσσεται. Σήμερα, αποτελεί την νούμερο ένα εταιρεία εξαγωγών καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς, προϊόντων και εξοπλισμού SPA σε Ελλάδα, Ρουμανία, Αλβανία και Κόσοβο.

Web: https://www.relia.com.cy
Facebook: 
https://www.facebook.com/ReliaTradingLtd/?ref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/reliatrading/

ABOUT SHRIMP

Το Shrimps είναι ένα fashion brand με έδρα το Λονδίνο, που κυκλοφόρησε το 2013 από τη σχεδιάστρια Hannah. Με υπόβαθρο στην Ιστορία της Τέχνης και του Σχεδιασμού Κλωστοϋφαντουργίας Επιφανειών, η Weiland εμπνέεται από τη σύγχρονη τέχνη και από ένα παιχνίδι με μοτίβα και υφές. Γνωστό για τα πολύχρωμα faux fur πανωφόρια, το Shrimps εισάγει το υλικό στον κόσμο της πολυτέλειας, προωθώντας τη μόδας χωρίς βία προς τα ζώα. Το Shrimps προσφέρει μια ολοκληρωμένη συλλογή ενδυμάτων καθώς και χειροποίητων αξεσουάρ.

Web: https://shrimps.com/ 

Facebook: https://www.facebook.com/shrimpslondon/ 

Instagram: https://www.instagram.com/shrimps/ 

Σχετικά Άρθρα