ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE 2024: Οι εγγραφές άνοιξαν

27 September 2024, 17:16

images

 Τρέχουμε για τα παιδιά μας στις 20 Οκτωβρίου 2024

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ μας προσκαλούν να τρέξουμε στον 9ο στη σειρά αγώνα δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου, με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών, και να αναδείξει τις αξίες του αθλητισμού και της σωστής διατροφής σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό.

Το ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE 2024 αποτελεί μέρος του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Παιδί, Διατροφή & Υγεία» των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, που διοργανώνει ενέργειες και στηρίζει πρωτοβουλίες με σκοπό την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας, που μαστίζει τη χώρα μας.

Για την υλοποίηση των στόχων του, ο αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE πραγματοποιείται με την πολύτιμη συνεργασία του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου, ενώ όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές στους δρόμους του αγώνα διατίθενται προκειμένου παιδιά ηλικίας 9-12 ετών, να αποκτήσουν δωρεάν εξατομικευμένα πλάνα διατροφής με βάση τις ατομικές τους ανάγκες.

Σημείο εκκίνησης του αγώνα θα είναι, και αυτή τη χρονιά, το κατάστημα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην Έγκωμη, το οποίο θα φιλοξενήσει δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, και ένα ανανεωμένο Fun Park με δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Το ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE ετοιμάζεται να καλωσορίσει και φέτος δρομείς κάθε επιπέδου, στους πέντε διαφορετικούς  δρόμους του:

  • Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21χλμ
  • Ατομικός Δρόμος 10χλμ
  • Εταιρικός Δρόμος 5χλμ
  • Ατομικός Δρόμος 5χλμ και
  • Δρόμος 1χλμ για παιδιά και μεγάλους

Τα παιδιά μέχρι 12 ετών συμμετέχουν στο 1Κ Fun RunΔΩΡΕΑΝ.

Οι εγγραφές για το ανανεωμένο ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE2024 ξεκίνησαν και συνεχίζονται μέσω των ιστοσελίδων  www.runasone.eu και https://www.ticketmaster.cy.

Όλες οι πληροφορίες για τον πιο δημοφιλή αγώνα δρόμου της Λευκωσίας, εδώ:  www.runasone.eu.                                                                     

Σχετικά Άρθρα