ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Αντηλιακή προστασία μαζί με οικολογική συνείδηση

21 Ιουνίου 2024, 10:00

images

Οι νέες συσκευασίες της αντηλιακής σειράς Luxurious Sun Care της Intermed, έχουν κατασκευαστεί από συσκευασίες οι οποίες είναι από ανακυκλωμένο υλικό σε ποσοστό 41%-83% και φιάλες από ανακυκλωμένο υλικό σε ποσοστό 30%, εναρμονιζόμενες με τη νέα πραγματικότητα στον πλανήτη και μετά από απόφαση της εταιρείας να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Με τον τρόπο αυτό, η δοκιμασμένη για την αποτελεσματικότητά της αντηλιακή σειρά Luxurious Sun Care, προσφέρει μία διευρυμένη σειρά νέων, εξειδικευμένων προϊόντων, σεβόμενη τον πλανήτη και τις επόμενες γενεές.

Κρέμες προσώπου με ή χωρίς χρώμα οι οποίες με ένα μοναδικό συνδυασμό ανόργανων και οργανικών φίλτρων, είναι κατάλληλες για όλες τις επιδερμίδες, ακόμη και τις ευαίσθητες, είναι μόνο ένα κομμάτι από τα προϊόντα που περιέχει η σειρά η οποία απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και όλα τα φύλα.

Γαλάκτωμα προσώπου με προβιοτικό το οποίο επαναφέρει την ισορροπία του μικροβιώματος, είναι ένα ακόμα προϊόν τεχνολογικής αιχμής που έρχεται να καλύψει ιδιαίτερες ανάγκες ακόμα και σε δέρματα με τάση ακμής.

Αντηλιακό πρακτικό stick κατάλληλο για τις ευαίσθητες ζώνες του προσώπου (μύτη, χείλη, μελαγχρωματικές κηλίδες), μπορεί να βρίσκεται μέσα ακόμα και στο πιο μικρό τσαντάκι και να προσφέρει προστασία όποτε την χρειαζόμαστε.

Αντηλιακό για τα χείλη που προσφέρει τη μέγιστη δυνατή προστασία στο ευαίσθητο δέρμα της περιοχής, προσφέρει την καλύτερη λύση σε γυναίκες και άνδρες. Αλλά και πούδρα compact με αντηλιακή προστασία για να παραμένουμε όμορφοι όλοι την ημέρα.

Αντηλιακά για τα μαλλιά με ειδική σύνθεση που προστατεύουν την τρίχα, είναι η απάντηση στα προβλήματα ξηρότητας, ψαλίδας, αλλοίωσης του χρώματος και αραίωσης των μαλλιών τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ειδικό τζέλ προσώπου και σώματος για επιδερμίδες που χρειάζονται πολύ υψηλή ενυδάτωση μετά την έκθεση στον ήλιο, είναι το απόλυτο after sun που αλλάζει κυριολεκτικά όσα γνωρίζαμε στο πεδίο.

Λεπτόρρευστα Serum για το πρόσωπο, προσφέρουν βαθιά φροντίδα στην επιδερμίδα του προσώπου, νικώντας τη φωτογήρανση.

Κρέμες και spray σώματος με εύκολη χρήση, είναι τα απόλυτα προϊόντα φροντίδας του καλοκαιριού και των διακοπών.

Γιατί η σειρά χαρακτηρίζεται ως ευδερμική

Η σειρά αντηλιακώνLuxurious Sun Care, περιέχει φίλτρα πολύ φιλικά στον επιδερμικό φραγμό καθώς είναι φωτοσταθερά, αλλά και δεν χαρακτηρίζονται ως ενδοκρινικοί διαταράκτες, συνθέσεις που περιέχουν συστατικά με τεκμηριωμένη δράση για την καλή υγεία του δέρματος, όπως βιταμίνες C και E με αντιοξειδωτική δράση, νιασιναμίδη με δράση κατά των μελαγχρώσεων και των ατελειών της επιδερμίδας, προβιοτικό στέλεχος Lactobacillus Plantarum που εξισορροπεί του μικροβίωμα του δέρματος, προβιταμίνη Β5 με αναπλαστική και καταπραϋντική δράση, υαλουρονικό νάτριο που ενυδατώνει την επιδερμίδα και εκχυλίσματα με τεκμηριωμένη δράση.

Δικαίως λοιπόν, η Luxurious Sun Care, μπορεί να χαρακτηρίζεται ως μια ευδερμική αντηλιακή σειρά που συναντά τις νέες τάσεις και τα αντηλιακά προϊόντα, περιέχουν συνθέσεις με οφέλη για την επιδερμίδα. Και όλα αυτά από την ελληνική φαρμακοβιομηχανία InterMed, η οποία παράγει προϊόντα με ύλες φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας και κάτω από τις πιο αυστηρές διαδικασίες.

Σχετικά Άρθρα