ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Επίσκεψη Προέδρου Τρ. Κύπρου στο Θεραπευτικό Κέντρο «Στέλλα Σουλιώτη»

07 Οκτωβρίου 2022, 20:06

images

Τρόποι για την περαιτέρω στήριξη της Τράπεζας Κύπρου προς το Θεραπευτικό Κέντρο Παιδιών ‘Στέλλα Σουλιώτη’, του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, βάσει των υπαρχουσών αναγκών, συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας, Τάκη Αράπογλου στο κέντρο την περασμένη Τρίτη.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της τράπεζας, Εκ μέρους του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του  Φωτεινή Παπαδοπούλου, η Γενική Γραμματέας Χριστίνα Καπαρτή, η Πρόεδρος του Κλάδου Λεμεσού Ολίβια Παπαδάκη και η Προϊστάμενη του Θεραπευτικού Κέντρου Κατερίνα Χριστοδούλου. Η κυρία Παπαδοπούλου ευχαρίστησε την Τράπεζα για την προσφορά της προς τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό και ανέφερε ότι αυτή η συνεργασία έχει τις προϋποθέσεις να διευρυνθεί και να αναπτυχθεί περαιτέρω μέσω και της συνεργασίας στο δίκτυο SupportCY της Τράπεζας, στο οποίο ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός εντάχθηκε πρόσφατα.

Το Θεραπευτικό Κέντρο Παιδιών ‘Στέλλα Σουλιώτη’, του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού αποτελεί ένα μοναδικό Κέντρο στην Κύπρο το οποίο προσφέρει βασικές θεραπείες σε περίπου 100 παιδιά (από βρεφικής ηλικίας μέχρι 22 ετών) με σοβαρές και πολλαπλές αναπηρίες, διάφορα σύνδρομα και αναπτυξιακές και άλλες αναπηρίες.


Σχετικά Άρθρα