ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Online εμπειρία μέσω ImarComms για τα διεθνή προγράμματα του Digital Marketing Institute

26 Μαΐου 2021, 09:16

images

Εγγραφές με έκπτωση 30%

Μια συναρπαστική online εμπειρία περιμένει τους μελλοντικούς μαθητές των διαδραστικών προγραμμάτων που προσφέρει η ImarComms, Διεθνής Συνεργάτης του Digital Marketing Institute, σε όλα τα προγράμματα Digital Marketing που προσφέρονται online.

Η διαδραστική πλατφόρμα ΜyDMI δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να παρακολουθήσουν τα online μαθήματα στον δικό τους διαθέσιμο χρόνο από την άνεση του σπιτιού τους, επιλέγοντας μικρά εύκολα κατανοητά βιντεάκια για την κάθε ενότητα των μαθημάτων.  Παράλληλα, υπάρχουν λεπτομερείς επεξηγήσεις και σημειώσεις για κάθε ενότητα, όπως και ερωτήσεις κουίζ και πρακτικές ασκήσεις για εξάσκηση και κατανόηση των ενοτήτων. Η πλατφόρμα προσφέρει στους εκπαιδευόμενους και μια πλειάδα επιλογών από άρθρα, case studies, videos, podcasts, webinars, toolkits με τα οποία μπορούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους ακόμη περισσότερο!

Αυτή η συναρπαστική εκπαιδευτική εμπειρία αφορά όλα τα προγράμματα που προσφέρει η ImarComms, σε συνεργασία με το Digital Marketing Institute, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό σώμα στον τομέα του Digital Marketing παγκοσμίως με πάνω από 130,000 μέλη.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδραστική πλατφόρμα ΜyDMI τα πιο πάνω διεθνή προγράμματα που ξεκινούν κάθε μήνα και προσφέρονται με 30% έκπτωση στην ιστοσελίδα της ImarComms ή στο τηλέφωνο 22 443220.

Σχετικά Άρθρα