ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Με τις ευχές της Medochemie οι πρωταθλητές μας στην Ολυμπιάδα του Τόκιο

30 Ιουνίου 2021, 11:12

images

Έχοντας στις αποσκευές τους τις ευχές και τη στήριξη της φαρμακοβιομηχανίας Medochemie, αναχωρούν για την Ολυμπιάδα του Τόκιο οι κορυφαίοι Κύπριοι αθλητές Μίλαν Τραΐκοβιτς, Απόστολος Παρέλλης και Άντρη Χριστοφόρου.

Οι πρωταθλητές μας, οι οποίοι επισκέφτηκαν τα γραφεία της Medochemie στη Λεμεσό, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και συνομίλησαν με τη διεύθυνση και το προσωπικό, ενώ αναφέρθηκαν στις εντατικές προσπάθειες που καταβάλλουν για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στη μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού.

Η Medochemie, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των Μίλαν Τραΐκοβιτς, Απόστολου Παρέλλη και Άντρης Χριστοφόρου, στο μακρύ ταξίδι τους για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021, αναγνωρίζοντας στα πρόσωπα τους το ήθος, τη συνέπεια και τις διαχρονικές αξίες του αθλητισμού.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας, κ. Νίκος Χρηστίδης, η Medochemie συμμετέχει μαζί με τους πρωταθλητές μας, στους σημαντικότερους αγώνες του πλανήτη, και καθίσταται συνοδοιπόρος στο δύσκολο δρόμο για την κατάκτηση των ονείρων τους.

Καλωσορίζοντας τους μάλιστα τα γραφεία της εταιρείας, ευχήθηκε υγεία, δύναμη και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για τους ίδιους και την πατρίδα μας.

Σχετικά Άρθρα