ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!

28 Μαρτίου 2024, 18:02

images

H παγκόσμια μάρκα πολυτελούς περιποίησης δέρματος και ομορφιάς έφθασε επιτέλους και στην Ελλάδα. Σε έναν υπέροχα διαμορφωμένα χώρο, στο ‘DEOS’, στο κέντρο της Αθήνας, η ιδρύτρια της Rodial Maρία Χατζηστεφανή, υποδέχθηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου, εκπροσώπους των ΜΜΕ, συνεργάτες, φίλους και εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να υποδεχτούν το αγαπημένο brand απολαμβάνοντας παράλληλα και ένα απολαυστικό brunch.

Οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την επιτυχημένη επιχειρηματία και ιδρύτρια της Rodial, η οποία ανέλυσε τη φιλοσοφία πίσω από τα ξεχωριστά καλλυντικά της σειράς.

Το event διοργάνωσε η Cal Creative Communication σε συνεργασία με την αντιπρόσωπο της Rodial στην Ελλάδα, Relia Trading.

ABOUT RODIAL

Η πρώην συντάκτρια ομορφιάς, Μαρία Χατζηστεφανή, η οποία συμμετείχε ως επενδύτρια στο Dragons’ Den, εντόπισε ένα κενό στην αγορά για μια σειρά περιποίησης δέρματος που θα προσφέρει στοχευμένες θεραπείες με άμεσα αποτελέσματα και μακροχρόνια οφέλη.

Η Rodial ιδρύθηκε το 1999 στο Λονδίνο και αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη σε 35 χώρες και σε πάνω από 2.000 πολυτελή πολυκαταστήματα παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Selfridges, Harrods και Neiman Marcus. Τα Hero προϊόντα της μάρκας, όπως το Snake Serum, το Dragon’s Blood Sculpting Gel, το VIT C Brightening Pads και το Banana Lowlighter επιλέγονται από διασημότητες και influencers παγκοσμίως.

Η Rodial ανήκει πια στο χαρτοφυλάκιο της RELIA Trading, ενός από τους μεγαλύτερους διανομείς προϊόντων εξειδικευμένης περιποίησης δέρματος, προηγμένων τεχνολογιών ευεξίας και εξοπλισμού γυμναστικής στην Κύπρο. Σήμερα, δραστηριοποιείται σε 8 χώρες, ενώ κατέχει κι άλλες πολλές αγαπημένες μάρκες στο portfolio της, όπως ELEMIS, AUGUSTINUS BADER, IS CLINICAL, CODAGE κ.α.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ RODIAL

Online:

Tzoumalab.gr | Inbeautypharma.gr | skinnu.gr

Shops & Online:

Hondos Center (Glyfada, Kolonaki, Thessaloniki, Heraklion, Nea Smyrni)

Notos (Athens, Thessaloniki)

Σχετικά Άρθρα