ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ανακοίνωση του Ομίλου Εταιρειών Λεπτός για την πυρκαγιά στην περιοχή των χωριών Τάλας και Κοίλης

30 Ιουνίου 2021, 15:17

images

Με βαθιά ανησυχία και θλίψη γίναμε το Σάββατο στις 26 Ιουνίου 2021 μάρτυρες της καταστροφικής μανίας της φωτιάς στη περιοχή των χωριών Τάλας και Κοίλης στην Επαρχία Πάφου που απείλησε το μοναδικό ειδυλλιακό τοπίο της περιοχής και επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όσους συνέβαλαν στη κατάσβεση της και στην άμεση διαχείριση των προβλημάτων που δημιούργησε.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε  τα μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας, του τμήματος δασών, της πολιτικής άμυνας, της αστυνομίας,  των εναέριων δυνάμεων πυρόσβεσης της Δημοκρατίας και των Βρετανικών Βάσεων, των τοπικών Συμβουλίων Τάλας και Κοίλης, του προσωπικού του Ομίλου Εταιρειών Λεπτός, τους δεκάδες εθελοντές, όπως και των άλλων  υπηρεσιών που συνέβαλαν τόσο στην κατάσβεση της πυρκαγιάς όσο και στην χωρίς καθυστέρηση αποκατάσταση των υπηρεσιών  στις κατοικίες στην πληγείσα περιοχή. Η άμεση ανταπόκριση των υπηρεσιών πυρόσβεσης είχε ως αποτέλεσμα, παρά το μέγεθος και ένταση της πυρκαγιάς, να μην θρηνήσουμε θύματα.

Χαιρετίζουμε επίσης την άμεση αντίδραση της Πολιτείας και ιδιαίτερα του Υπουργού Εσωτερικών και της Επάρχου Πάφου όπως και των  τοπικών Συμβουλίων Τάλας και Κοίλης για την εκφρασθείσα πρόθεση τους για άμεση υποστήριξη των πληγέντων και την αποκατάσταση των ζημιών και αναδάσωση στη πληγείσα περιοχή. Ο Όμιλος μας δε, θα εντατικοποιήσει την διαχρονική προσφορά του για εμπλουτισμό του περιβάλλοντος της περιοχής όπως κάνει τα τελευταία 40 χρόνια.

Σχετικά Άρθρα