ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η κόρη του Bruce Willis μίλησε ανοιχτά για τη μετωποκροταφική άνοια του πατέρα της

02 Ιουνίου 2023, 09:00

images

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η οικογένεια του 68χρονου Αμερικανού ηθοποιού, Bruce Willis, αποκάλυψε ότι είχε  διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια. Είχε προηγηθεί το 2022 η ανακοίνωσή του ότι θα αποσυρόταν από την υποκριτική μετά τη διάγνωση αφασίας, η οποία επηρεάζει την ικανότητα έκφρασης και κατανόησης γραπτού και προφορικού λόγου. Η Tallulah Willis, η 29χρονη κόρη του Αμερικανού σταρ του «Die Hard», εξήγησε ότι ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον πατέρα της, σε μία εξομολόγησή της στη Vogue.

Η Willis είπε ότι υποπτευόταν μια πιθανή ασθένεια εδώ και πολύ καιρό... «Ξεκίνησε με ένα είδος αόριστης έλλειψης ανταπόκρισης. Αργότερα αυτή η έλλειψη ανταπόκρισης διευρύνθηκε και μερικές φορές το έπαιρνα προσωπικά. Έχει δύο μικρά παιδιά με τη μητριά μου, την Emma Heming Willis, και νόμιζα ότι είχε χάσει το ενδιαφέρον του για μένα» είπε η 29χρονη και συνέχισε:.

«Αν και αυτό δεν θα μπορούσε να ήταν πιο αναληθές, ο εφηβικός μου εγκέφαλος με βασάνισε με κάποια λανθασμένα μαθηματικά: δεν είμαι αρκετά όμορφη για τη μητέρα μου, δεν είμαι αρκετά ενδιαφέρουσα για τον πατέρα μου», έγραψε η Tallulah Willis, η οποία μάλιστα μίλησε ανοιχτά και για τα δικά της θέματα με σωματική δυσμορφία και διάγνωση οριακής διαταραχής προσωπικότητας.

Η ίδια μοιράστηκε ότι τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε άρνηση σε ό,τι αφορά την υγεία του πατέρα της λόγω των δικών της προβλημάτων υγείας, τα οποία περιελάμβαναν επίσης νευρική ανορεξία και διάγνωση ΔΕΠΥ.

Ωστόσο, ένα ορόσημο για την ίδια ήταν το 2021, όταν ήταν σε έναν γάμο στο Martha's Vineyard και ο πατέρας της νύφης εκφώνησε μια συγκινητική ομιλία.

«Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι δεν θα είχα ποτέ αυτή τη στιγμή, το μπαμπά μου να μιλά για μένα στην ενηλικίωση στο γάμο μου. Ήταν καταστροφικό», θυμάται. «Άφησα το τραπέζι, βγήκα έξω και έκλαψα στους θάμνους». Τώρα στη δική της ανάκαμψη, η Willis είπε ότι έχει τα εργαλεία για να είναι παρούσα στη ζωή της «και ειδικά στη σχέση μου με τον μπαμπά μου. Μπορώ να του μεταδώσω μια φωτεινή και ηλιόλουστη ενέργεια, ανεξάρτητα από το πού έχω βρεθεί», δήλωσε, προσθέτοντας ότι στο παρελθόν φοβόταν ότι «θα την καταστρέψει η λύπη».

«Μπορώ να απολαύσω εκείνη τη στιγμή, να κρατήσω το χέρι του μπαμπά μου και να νιώσω ότι αυτό είναι υπέροχο. Ξέρω ότι πλησιάζουν δοκιμασίες, ότι αυτή είναι η αρχή της θλίψης, αλλά το να αγαπάς τον εαυτό σου πριν μπορέσεις να αγαπήσεις κάποιον άλλο – είναι αληθινό», δήλωσε.



Σχετικά Άρθρα