ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η γυμνάστρια του Ντέϊβιντ Μπέκαμ αποκαλύπτει τα τρία λάθη των γυναικών στη γυμναστική

16 Ιανουαρίου 2020, 10:05

images

Δεν σηκώνουν μεγάλα βάρη, αναλώνονται στην προσπάθεια να βελτιώσουν ένα σημείο του σώματος, ακολουθούν συμβουλές από μη εξειδικευμένα πρόσωπα. Αυτά είναι τα τρία βασικά λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες που πάνε γυμναστήριο με αποτέλεσμα να μην έχουν τελικά τα ποθητά αποτελέσματα.

Όπως υποστηρίζει η Shona Vertue, πρώην προσωπική γυμνάστρια του γνωστού ποδοσφαιριστή Ντέϊβιντ Μπέκαμ, οι γυναίκες πρέπει να σταματήσουν να "σκέφτονται ροζ" αν θέλουν να αποκτήσουν το σώμα των ονείρων τους. 

Θα πρέπει δηλαδή να αρχίσουν να σηκώνουν όλο και μεγαλύτερα βάρη ώστε να δυναμώσουν και να γραμμώσουν το μυικό τους σύστημα και να μην ασχολούνται συνεχώς με την άσκηση που τους έδειξε μια φίλη τους για να μειώσουν τα "ψωμάκια".

Η εκγύμναση πρέπει να γίνεται με σοβαρότητα και με καθοδήγηση από ειδικευμένο γυμναστή που γνωρίζει τι χρειάζεται κάθε σώμα και ποιες ασκήσεις πρέπει να γίνουν για να το αποκτήσει.

"Δεν πρόκειται να επιτύχετε κάτι εμφανές και ωραίο αν δεν ιδρώσετε και δεν προσπαθήσετε με πρόγραμμα να φτιάξετε το σώμα σας και να ωφελήσετε την υγεία σας, λέει η έμπειρη personal trainer που τυγχάνει μια πολύ ωραία και θηλυκή κοπέλα.


Σχετικά Άρθρα