ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Γυμνάζεστε στο σπίτι; Χρησιμοποιήστε τον «έξυπνο» καθρέπτη

16 September 2019, 11:15

images

Δεν είναι τυχαίο που τα γυμναστήρια έχουν καθρέπτες. Δεν τους βάζουν για να καμαρώνουμε πόσο ωραίοι είμαστε και τι καλόγουστα ρούχα φοράμε.

Η χρήση τους έχει επιστημονική εξήγηση και στοχεύει στο να κάνουμε σωστά τις ασκήσεις που μας δείχνουν οι γυμναστές.

Το ίδιο είναι χρήσιμο να εφαρμόζουμε και όταν γυμναζόμαστε μόνοι στο σπίτι.

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε αν έχουμε την σωστή στάση σώματος, αν κάνουμε κάθε άσκηση σωστά, όταν δεν υπάρχει κάποιος δίπλα μας να μας παρακολουθεί. Ο καθρέπτης είναι τότε η καλύτερη λύση.

Το προϊόν και την υπηρεσία ανέπτυξε ένας πρώην χορευτής στο New York City Balletο οποίος άνοιξε αλυσίδα με γυμναστήρια και είχε την ιδέα να εξυπηρετήσει όσους πελάτες του δεν μπορούσαν να πάνε μέχρι ένα γυμναστήριο.

Με τον τρόπο αυτό τους γυμνάζει ο ίδιος, παρέχοντάς τους όχι μόνο διάφορες διαθέσιμες ώρες αλλά και την δυνατότητα να βρίσκονται στο σπίτι, στο γραφείο, στο εξοχικό ή αλλού και παρόλα αυτά να μην στερούνται την ευκαιρία της εξάσκησης με τον αγαπημένο τους γυμναστή.

Βεβαίως η επικοινωνία δεν είναι αμφίδρομη, δηλαδή εμείς βλέπουμε τον γυμναστή μέσα από τον καθρέπτη- οθόνη αλλά εκείνος δεν βλέπει τον κάθε πελάτη του.

Έτσι, ούτε απορίες μπορεί να λύσει, ούτε να ελέγξει αν όλοι κάνουν σωστά τις ασκήσεις τους, ούτε να επιληφθεί ενός πιθανού τραυματισμού. Έχει και η τεχνολογία τα όριά της…

Σχετικά Άρθρα