ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ο κορωνοϊός "θερίζει" και οι Τούρκοι στον κόσμο τους

26 Νοεμβρίου 2020, 16:00

images

Με τίτλο «Φύλλα ελιάς κατά του κορωνοϊού» κυκλοφόρησε τουρκική εφημερίδα κάνοντας άλλους να γελούν και άλλους να κλαίνε για την κατάσταση στην Τουρκία. Το πρωτοσέλιδο της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Γενί Σαφάκ είναι από χθες η συζήτηση όχι μόνο στη γείτονα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη που απορεί και για τις δηλώσεις του Προέδρου Ερντογάν περί παρασκευής τουρκικού εμβολίου...

Το δημοσίευμα ξεκινά με την επιστημονική γνώση ότι τα φύλλα της ελιάς διαθέτουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Προχωράει όμως και πολλά βήματα παραπάνω αναφέροντας ότι η δράση αυτή είναι και αντιική ενώ ρίχνει και τον πυρετό. Κι αφού πέσει ο πυρετός, φεύγει και η COVID-19. Δηλαδή όπως συμβαίνει δυστυχώς συχνά με αυτούς που θέλουν να πείσουν τις μάζες ότι τα φάρμακα είναι δηλητήρια και ότι η φύση έχει όλες τις θεραπευτικές λύσεις, παίρνουν μία πραγματικότητα και την κάνουν σίριαλ ψευδών ειδήσεων... Διότι η φύση δεν είναι δυνατόν να έχει την λύση για προβλήματα που δημιουργούμε εμείς με λάθη στα εργαστήρια, ή με κακές συνήθειες στις επαφές μας με ζώα ή με ένα σωρό άλλα ανθρώπινα τερτίπια...

Η ουσία την οποία "θεοποιούν" οι Τούρκοι είναι η ελευρωπαΐνη (oleuropein), η οποία είναι άφθονη στα φύλλα της ελιάς και στις πράσινες ελιές. Ήδη -όπως λένε- τρία νοσοκομεία στην Κωνσταντινούπολη, προχώρησαν στη δοκιμή χρήσης τσαγιού φύλλων ελιάς σε ασθενείς τους, με … «εκπληκτικά» -σύμφωνα με τη Γενί Σαφάκ- αποτελέσματα.

Η δοκιμή έγινε σε 94 άτομα που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό στο χώρο εργασίας τους. Οι ασθενείς αυτοί, όπως και στενά συγγενικά τους πρόσωπα, έπιναν τσάι με φύλλα ελιάς κάθε πρωί και βράδυ επί 2 μήνες, με αποτέλεσμα να θεραπευτούν. «Η επιστημονική έρευνα θα τεκμηριώσει το θαυμαστό αποτέλεσμα», επισημαίνει ωστόσο η Γενί Σαφάκ.

Η "φραπελιά" είχε καταστρέψει προ 20ετίας και οικογένειες στην Ελλάδα που πίστεψαν ότι αν σταματήσουν στους δικούς τους ανθρώπους την αντικαρκινική θεραπεία και κάνουν λήψη του φυσικού αυτού παρασκευάσματος, θα σώζονταν. Αλλά αντιθέτως, χάθηκαν ζωές και τον λόγο είχε μετά η Δικαιοσύνη!

Σχετικά Άρθρα