ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Υπουργικό με άρωμα κορωνοϊού – Θα ληφθούν αυστηρά μέτρα στα οδοφράγματα

27 Φεβρουαρίου 2020, 06:34

images

Διεξοδική  ενημέρωση θα τύχει σήμερα ο πρόεδρος Αναστασιάδης και τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου στο πλαίσιο  σημερινής συνεδρίασης  για τα προληπτικά  μέτρα που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό στην Κύπρο και τους μηχανισμούς  που έχουν κινητοποιηθεί σε περίπτωση επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Η ενημέρωση θα γίνει από τον υπουργό υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου ο οποίος ανέφερε ότι πέραν της ενημέρωσης θα αναπτυχθεί και συζήτηση για την όλη κατάσταση καθώς τέτοιο, είπε, το έχει ζητήσει ο ίδιος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. για να έχει πλήρη εικόνα.

Χθες μετά από σύσκεψη που είχε με τους υπουργούς εξωτερικών, υγείας και δικαιοσύνης, ο κ. Ιωάννου ανέφερε ότι έχουν μελετηθεί και καταρτιστεί επιπρόσθετα μέτρα  στα οδοφράγματα σε περίπτωση που θα χρειαστεί ενώ αναμένεται να  ενισχυθεί και το προσωπικό καθώς σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρήθηκαν ελλείψεις που ενδεχομένως να  οδηγήσουν σε παραλείψεις.

Έχει διαρρεύσει ότι μία τις προτάσεις σε σχέση με τα οδοφράγματα αφορά στο ενδεχόμενο να κλείσουν κάποια από αυτά κατά τις νυκτερινές ώρες,

Άλλη  πρόταση η οποία υποβλήθηκε από τον υπουργό υγείας αφορά στην εφαρμογή περιορισμών στη διέλευση ώστε να δικαιούνται να διακινούνται μέσω των οδοφραγμάτων μόνο Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι, αφού  είναι αυξημένη η παρουσία στα κατεχόμενα αριθμού υπηκόων χωρών  στις οποίες καταγράφονται περιστατικά κορωνοϊού.

Σχετικά Άρθρα