ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Υπ. Υγείας: Δεν καταγράφονται αναπάντητες κλήσεις στο ΓΝ Λευκωσίας

22 September 2021, 12:53

images

Δεύτερη αιφνίδια επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για την παρακολούθηση όπως δήλωσε, μερικών από τα ανοικτά ζητήματα που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα, έκανε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Κατά την επίσκεψή του ο υπουργός όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στην μεσημβρινή εκπομπή του κρατικού καναλιού,  είχε σύντομη συνομιλία με το νοσηλευτικό προσωπικό ενώ ήθελε να κάνει έλεγχο στα φαρμακεία, όπου σύμφωνα με αναφορές ασθενών δεν απαντούν στα τηλεφωνήματα.

Όπως διαπίστωσε από τον έλεγχό του ο Υπουργός, υπάρχουν κακής τεχνολογίας τηλέφωνα που δεν καταγράφουν αναπάντητες κλήσεις και όταν είναι οι γραμμές κατειλημμένες οι ασθενείς έχουν την εντύπωση ότι τα τηλέφωνα δεν απαντώνται.

Πρόσθεσε ότι το θέμα των τηλεφώνων και πιο οργανωμένων τηλεφωνικών συστημάτων πρόκειται να διευθετηθεί από το υπουργείο ώστε οι ασθενείς να γνωρίζουν πότε είναι κατειλημμένες οι γραμμές  και να καταγράφονται τα αναπάντητα τηλεφωνήματα.

Επιστράτευση υπουργείου για έλεγχο εξόδων ιατρικών υπηρεσιών

Ο υπουργός τοποθετήθηκε επίσης για το περιστατικό με την ιατρό που φέρεται να έχει ξεγελάσει ασθενή ότι την υπέβαλε    σε χειρουργική επέμβαση χωρίς να το έχει πράξει.

Σχετικά Άρθρα