ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Συνολικά 21 σημεία δειγματοληψίας σήμερα στη Λεμεσό

06 Μαΐου 2021, 07:25

images

Στα 21 ανέρχονται σήμερα, Πέμπτη, τα σημεία δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου rapid test αντιγόνου, του γενικού πληθυσμού και των εργαζομένων, στην πόλη και Επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 4.00 μ.μ., θα λειτουργήσουν δειγματοληπτικά σημεία στο χώρο στάθμευσης του πανεπιστημίου Frederick (παρά την εκκλησία Αγ.Γεωργίου Χαβούζας) και στο Τσίρειο Στάδιο (δυτική πλευρά – κύρια είσοδος).

Από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 5.30 μ.μ., θα λειτουργεί δειγματοληπτικό σημείο στη Βιομηχανική Περιοχή Αγίου Αθανασίου (χώρος στάθμευσης φαρμακοβιομηχανίας Medochemie).

Δειγματοληψίες θα γίνονται, από τις 8.00 π.μ. έως τις 7.00 μ.μ., στην εκκλησία Αγίου Ιωάννη Ελεήμονος, στην πλατεία «Γρηγόρη Αυξεντίου» (Διοικητήριο), στην εκκλησία Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον Κάψαλο, στην εκκλησία Παναγίας Ευαγγελίστριας στα Κ. Πολεμίδια, στην Πλατεία «Ειρήνης» (μπροστά από το Δημαρχείο Αγ. Αθανασίου), στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Ζακάκι και στην εκκλησία Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας στην Αγία Φύλα.

Από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 5.30 μ.μ., δειγματοληπτικά σημεία θα λειτουργήσουν στο Πολυδύναμο Κέντρο Πύργου, στην αίθουσα πρώην ΣΠΕ Πάχνας και στην πλατεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Πελενδρίου.

Μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ. και 6.00 μ.μ. δειγματοληψίες θα γίνονται, στο κτίριο ΤΕΠΑΚ «Αντρέας Θεμιστοκλέους», στο χώρο στάθμευσης αρτοποιείου «Sigma» στον Κάψαλο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μέσα Γειτονιάς, στο εμπορικό κέντρο πρώην «Ορφανίδης» στα Πολεμίδια, στο κέντρο παραγωγικότητας στη Λινόπετρα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Γερμασόγειας, στο κοινοτικό στάδιο Ερήμης.

Τέλος, δειγματοληψίες θα πραγματοποιούνται στο ξενοδοχείο Atlantica Oasis, από τις 8.30 π.μ. έως τις 7.00 μ.μ.

Σχετικά Άρθρα