ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Συνολικά 18 σημεία δειγματοληψίας στη Λεμεσό

21 Απριλίου 2021, 07:14

images

Με 18 σημεία δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου για τον κορωνοϊό σήμερα η Λεμεσός.

Τα πρώτα δειγματοληπτικά σημεία θα λειτουργήσουν από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 4.00 μ.μ., στην εκκλησία Παναγίας Ευαγγελίστριας στα Κ. Πολεμίδια και από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 2.00 μ.μ., στη δυτική – κύρια είσοδο του Τσιρείου σταδίου.

Από τις 8.30 π.μ. εώς 5.30 μ.μ. θα λειτουργούν σημεία δειγματοληψίας στην εκκλησία Αγίου Ιωάννη Ελεήμονος, στο κτήριο ΤΕΠΑΚ «Αντρέας Θεμιστοκλέους», στην εκκλησία Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον Κάψαλο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μέσα Γειτονιάς, στην Πλατεία «Ειρήνης» μπροστά από το Δημαρχείο Αγίου Αθανασίου, στο Κέντρο Παραγωγικότητας στη Λινόπετρα, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Ζακάκι, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Γερμασόγειας, στο κοινοτικό στάδιο Ερήμης, στην εκκλησία Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας στην Αγία Φύλα, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Τριμίκλινης, στο Κοινοτικό Ιατρείο Επισκοπής και στη Βιομηχανική Περιοχή Ύψωνα (καλυμμένος χώρος στάθμευσης παρά τον κυκλικό κόμβο).

Δειγματοληψίες θα γίνονται, μεταξύ 9.00 π.μ. με 5.00 μ.μ, στο Αθλητικό Κέντρο «Γλαύκος Κληρίδης» στην κοινότητα Αγρού και μεταξύ 9.00 π.μ. με 5.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο Atlantica Oasis, στη Γερμασόγεια.

Τέλος, το δειγματοληπτικό σημείο στο χώρο στάθμευσης του αρτοποιείου «Σίγμα», στον Κάψαλο, θα λειτουργήσει από τις 9.30 π.μ. μέχρι τις 6.30 μ.μ.

Σχετικά Άρθρα