ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στην Πάφο

09 Μαρτίου 2021, 09:41

images

Κανονικά συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στα τρία κέντρα εμβολιασμού στην Πάφο, σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΓΝ Πάφου Δρ Σπύρο Γεωργίου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Δρ. Γεωργίου ανέφερε πως οι εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά στα κέντρα εμβολιασμού του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς και στην Παλιά Ηλεκτρική.

Ο Δρ Γεωργίου ανέφερε πως σήμερα άνοιξε στις 08:00 το πρωί η πλατφόρμα για τη διευθέτηση ραντεβού της ηλικιακής ομάδας των 67 ετών και άνω.

Ερωτηθείς σχετικά ο Διευθυντής του ΓΝ Πάφου ανέφερε πως μέχρι στιγμής έχουν εμβολιαστεί άνω των 300 επαγγελματιών υγείας του κρατικού νοσηλευτηρίου Πάφου. Όσον αφορά τον εμβολιασμό των ιδιωτών επαγγελματιών υγείας αυτοί σημείωσε γίνονται στο Νοσοκομείο Πάφου, αλλά και σε κάποιες ιδιωτικές κλινικές.

Αναφορικά με τις ευπαθείς ομάδες σημείωσε πως ήδη εμβολιάστηκαν οι ευπαθείς ομάδες των Νεφροπαθών και Θαλασσαιμικών και αναμένονται οδηγίες για οποιεσδήποτε άλλες ομάδες, όπως είπε.

Στο μεταξύ διενεργούνται κάθε Πέμπτη στο Νοσοκομείο Πάφου τα test ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) των επαγγελματιών υγείας του Νοσοκομείου Πάφου στην αναλογία του 20% βάση των κανονισμών.

Επιπρόσθετα ο Δρ Γεωργίου σημείωσε, πως εμβολιασμοί έχουν γίνει στα Αγροτικά Υγειονομικά Κέντρα Παναγιάς, Πολεμίου, Σαλαμιούς και στο Αγροτικό Υγειονομικό Κέντρο Κάτω Πύργου Τηλλυρίας για την δεύτερη δόση Β’.

Σχετικά Άρθρα