ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Συνεχίζεται στη Λάρνακα ο δειγματοληπτικός έλεγχος για κορωνοϊό

25 September 2020, 13:09

images

Συνεχίζεται σήμερα και μέχρι την Τρίτη ο δειγματοληπτικός έλεγχος για κορωνοϊό στη Λάρνακα, στα πλαίσια αναχαίτισης της διασποράς της νόσου COVID – 19, ύστερα από απόφαση του Υπουργείου Υγείας μετά και την πληθώρα κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στην πόλη και επαρχία.
 
Ο δειγματοληπτικός έλεγχος, για τρεις χιλιάδες άτομα στην πόλη και επαρχία Λάρνακας, διεξάγεται σε δύο σημεία της πόλης και συγκεκριμένα στον χώρο του νέου ΓΣΖ και στον Δημοτικό χώρο στάθμευσης που βρίσκεται απέναντι από τις παγωταρίες στη Λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου.
 
Από χθες που άρχισε η δειγματοληψία μέχρι τις 12 το μεσημέρι λήφθηκαν 160 δείγματα από πολίτες στο Δημοτικό χώρο στάθμευσης και 170 στο νέο ΓΣΖ.
 
Οι δειγματοληψίες θα λαμβάνονται από τις 8 το πρωί μέχρι τις πέντε το απόγευμα διενεργούνται από το ιδιωτικό εργαστήριο NIPD Genetics και είναι δωρεάν.  

Το κοινό που θα  προσέρχεται στα σημεία υποχρεούται να χρησιμοποιεί μάσκα προσώπου και να τηρεί την απόσταση των δύο μέτρων, ενώ στους δύο χώρους προσωπικό του Δήμου Λάρνακας θα φροντίζει ώστε να τηρούνται τα συγκεκριμένα μέτρα.

Σχετικά Άρθρα