ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Συνάντηση Υπ. Υγείας – ΕΔΕΚ: Στο επίκεντρο το ΓεΣΥ

02 Ιουνίου 2023, 15:26

images

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, είχε σήμερα η Υπουργός Υγείας Πόπη Κανάρη, στο επίκεντρο της οποίας ήταν το Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ).

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της υπουργού, «οι συναντήσεις με τα Κοινοβουλευτικά κόμματα είναι ιδιαίτερα επωφελείς, καθώς αποτελούν τη βάση για την προώθηση κοινών στόχων που αφορούν στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες του τόπου μας».

Όπως ανέφερε, στόχος του Υπουργείου Υγείας, είναι η διόρθωση των στρεβλώσεων που έχουν παρουσιαστεί στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του Γενικού Συστήματος Υγείας. «To ΓεΣΥ αγκαλιάστηκε από τον Κυπριακό λαό και οφείλουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση του», συμπλήρωσε.

«Σε συνεργασία με όλους τους εταίρους μας και με τη συμβολή των κοινοβουλευτικών κομμάτων, προσδοκώ ότι θα δώσουμε λύσεις και θα προωθήσουμε νομοσχέδια προς όφελος του Κυπριακού λαού», είπε.

Από πλευράς του ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος σημείωσε ότι ο βασικός στόχος όλων είναι η διατήρηση και ενίσχυση των πλεονεκτημάτων που προσφέρει το ΓεΣΥ και η βελτίωση των στρεβλώσεων που έχουν εντοπιστεί, μέσα από εποικοδομητικές προτάσεις.



Σχετικά Άρθρα