ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Στις 37 οι καταγγελίες αστυνομίας για παραβίαση μέτρων

21 Μαΐου 2021, 09:10

images

Σε 36 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης μέχρι τις 06:00 σήμερα πραγματοποιήθηκαν 4.468 έλεγχοι.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.151 έλεγχοι και προέκυψαν 6 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 669 έλεγχοι με 8 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 571 έλεγχοι με 5 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο 531 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών και στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 736 έλεγχοι με 15 καταγγελίες πολιτών.

Εξάλλου, στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 511 έλεγχοι, από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 282 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Από τους 4.468 ελέγχους, οι 17 αφορούσαν τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία.

Σε σχέση με το υποστατικό που καταγγέλθηκε, ο εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας είπε ότι αφορούσε μπυραρία στη Λευκωσία, η οποία καταγγέλθηκε με εξώδικο πρόστιμο 1.000 ευρώ, γιατί υπήρχε συνωστισμός και οι θαμώνες ήταν όρθιοι, ενώ εντός και εκτός του υποστατικού δεν υπήρχαν οι προβλεπόμενες σημάνσεις.

Επίσης, δεν τηρούνταν οι αποστάσεις μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων.

Σχετικά Άρθρα