ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Σεμινάριο ΟΑΥ για προσωπικούς ιατρούς

20 Νοεμβρίου 2019, 17:08

images

Ο οργανισμός ασφάλισης υγείας στην προσπάθεια του να ενισχύσει τον θεσμό του προσωπικού ιατρού διοργανώνει παγκύπριο σεμινάριο με ομιλητές εμπειρογνώμονες από το εξωτερικό.

Το συνέδριο έχει σκοπό την ενδυνάμωση του θεσμού του προσωπικού ιατρού αλλά και την εκπαίδευση των ιατρών στον ενισχυμένο ρόλο τους.

Απευθύνεται στους προσωπικούς ιατρούς σε παγκύπρια κλίμακα και θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου στο κέντρο «Φιλοξένια» στη Λευκωσία από τις 9:00 μέχρι και τις 13:00.

Η συμμετοχή των προσωπικών ιατρών στο συνέδριο κρίνεται πολύ σημαντική λόγω του καταλυτικού ρόλου που διαδραματίζει ο προσωπικός ιατρός στην επιτυχημένη λειτουργία του ΓεΣΥ.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεχτές μέσω της ιστοσελίδας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του οργανισμού, ο θεσμός του προσωπικού ιατρού εισήχθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας με την εφαρμογή του σχεδίου υγείας την 1η Ιουνίου.

Ο θεσμός προνοεί την οργανωμένη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας για όλο τον πληθυσμό.

Ο οργανισμός ασφάλισης υγείας αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο του προσωπικού ιατρού και στο πλαίσιο της παροχής στήριξης του θεσμού αυτού διοργανώνει το συνέδριο το οποίο έχει στόχο την καθιέρωση και την αποτελεσματική λειτουργία του.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα απευθύνουν ομιλίες εμπειρογνώμονες και καθηγητές από το εξωτερικό.

Ομιλητές του συνεδρίου θα είναι ο Δρ. Marek Jezierski, διευθυντής προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης General Practitioner, η καθηγήτρια γενικής ιατρικής και πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο πανεπιστήμιο Κρήτης Λιόνη Χρίστου και ο καθηγητής γενικής ιατρικής και πρόεδρος του τμήματος οικογενειακής ιατρικής στο πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ Jean Muris.

Επισυνάπτεται η ανακοίνωση του ΟΑΥ

PDseminar20.11.19.pdf

Σχετικά Άρθρα