ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Σε 13 καταγγελίες υποστατικών και 43 καταγγελίες πολιτών, προέβη η Αστυνομία

06 Αυγούστου 2020, 09:02

images

Σε συνολικά 967 ελέγχους σε υποστατικά σε όλες τις επαρχίες για πιστή συμμόρφωση με τα Υπουργικά Διατάγματα, με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού – COVID19, προέβη η Αστυνομία από τις 6 π.μ. χθες Τετάρτη μέχρι και τις 6 π.μ. σήμερα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, μέλη της Δύναμης προέβησαν συνολικά σε 13 καταγγελίες υποστατικών και 43 καταγγελίες πολιτών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας και των σχετικών διαταγμάτων.

Πιο αναλυτικά, στην επαρχία Λευκωσίας διενεργήθηκαν 120 έλεγχοι και προέκυψαν 5 καταγγελίες υποστατικών και 15 πολιτών, στην επαρχία Λεμεσού έγιναν 318 έλεγχοι με 2 καταγγελίες υποστατικών και 17 πολιτών, στην επαρχία Λάρνακας 200 έλεγχοι, από τους οποίους δεν προέκυψε καμία καταγγελία υποστατικού, ενώ προέκυψαν 5 καταγγελίες πολιτών, στην επαρχία Πάφου διενεργήθηκαν 47 έλεγχοι και έγιναν 5 καταγγελίες υποστατικών και 4 πολιτών, στην Αμμόχωστο 133 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψε μία καταγγελία υποστατικού και ενός πολίτη και τέλος, στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 149 έλεγχοι και προέκυψε μια καταγγελία πολίτη, ενώ δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία υποστατικού.

Περαιτέρω, στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου έγιναν συνολικά 9 καταγγελίες επιβατών για μη κατοχή της κυπριακής κάρτας πτήσης, καθώς και για μη χρήση μάσκας προστασίας.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκαν 5 για μη κατοχή κυπριακής κάρτας πτήσης στο Αεροδρόμιο Λάρνακας και 2 που δεν έφεραν μάσκα προστασίας, ενώ στο Αεροδρόμιο Πάφου έγιναν 2 καταγγελίες για μη κατοχή κυπριακής κάρτας πτήσης.

Σχετικά Άρθρα