ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Rapid tests: 4 σημεία σήμερα στη Λάρνακα, 2 στην Αμμόχωστο

20 Ιανουαρίου 2021, 08:24

images

Τέσσερα σημεία δειγματοληψίας για τον πληθυσμιακό έλεγχο για κορωνοϊό με rapid tests, θα λειτουργήσουν σήμερα Τετάρτη στην πόλη και επαρχία Λάρνακας και δύο στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, στη Λάρνακα τα σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν από τις 08.30 το πρωί μέχρι τις 16.30 στο χώρο στάθμευσης Αγίου Γεωργίου Κοντού (απέναντι από το κοιμητήριο), στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς «Σκλαβενίτης» (Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού), στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς Lidl στην Αραδίππου και στο πάρκο δίπλα από την υπεραγορά «Στέλιος» στα Λειβάδια.

Στην επαρχία Αμμοχώστου θα λειτουργήσει ένα σημείο δειγματοληψίας από τις 08.30 το πρωί μέχρι τις 16.30 στον χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς «Σκλαβενίτης» στο Παραλίμνι και στα Εθνικόφρονα Σωματεία Λιοπετρίου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30 λεπτών από τη δειγματοληψία.

Σχετικά Άρθρα