ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Μεσογειακό συνέδριο για την επεμβατική καρδιολογία

12 Νοεμβρίου 2019, 16:17

images

Η Κύπρος θα φιλοξενήσει το 6ο μεσογειακό συνέδριο επεμβατικής καρδιολογίας που συνδιοργανώνουν το American Medical Center/American Heart Institute με μια διεθνή ομάδα επεμβατικών καρδιολόγων, παγκοσμίου κύρους.

Στο επίκεντρο της παγκόσμιας ιατρικής σκηνής θα βρεθεί η Κύπρος για άλλη μια χρονιά με την πραγματοποίηση του συνεδρίου το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Mediterranean Beach Hotel, στη Λεμεσό, στις 22-24 Νοεμβρίου 2019.

Το συνέδριο αναμένεται να επικεντρωθεί σε θέματα ενημέρωσης για τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο, καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης των καρδιακών αρρυθμιών.

Διεθνώς καταξιωμένοι καρδιολόγοι θα έχουν τη δυνατότητα μετάδοσης των γνώσεων τους, μέσα από τη συζήτηση και ανταλλαγή εμπειριών με τους υπόλοιπους συνέδρους.

Σύμφωνα με τους επικεφαλής της διοργάνωσης, Δρ. Χρίστο Χρίστου και Δρ. Σάββα Κωνσταντινίδη, το συνέδριο επεμβατικής καρδιολογίας του AMC/ AHI, απευθύνεται σε ειδικούς καρδιολόγους και ειδικευόμενους, οι οποίοι επιθυμούν να διευρύνουν την εμπειρία και τη γνώση τους στην επεμβατική καρδιολογία, έναν άκρως ενδιαφέροντα και ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο, της κλινικής καρδιολογίας.

Για πληροφορίες: www.MCIMeeting.com

Σχετικά Άρθρα