ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Με Υγειονομικό Πρωτόκολλο η επαναλειτουργία των νηπιαγωγείων

03 Ιουνίου 2020, 13:58

images

Η λειτουργία των νηπιαγωγείων στην επόμενη χρονική περίοδο διέπεται από Υγειονομικό Πρωτόκολλο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας αναφορικά με τη επαναλειτουργία των νηπιαγωγείων.
 
Όπως αναφέρει το Υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με τις σημερινές αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου σχετικά με την Γ΄ Φάση της άρσης προστατευτικών μέτρων έναντι της επιδημίας από την Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020, επαναλειτουργούν τα δημόσια νηπιαγωγεία. Μπορούν επίσης να λειτουργήσουν τα κοινοτικά και τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία.
 
Η λειτουργία των νηπιαγωγείων στην επόμενη χρονική περίοδο διέπεται από Υγειονομικό Πρωτόκολλο το οποίο έχει ετοιμαστεί από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και πρέπει να εφαρμόζεται από όλα τα νηπιαγωγεία, όπως επίσης και τις παιδικές λέσχες, τα ολοήμερα και θερινά σχολεία και άλλα ανάλογα προγράμματα.
 
Το Πρωτόκολλο κοινοποιείται σε όλα τα νηπιαγωγεία για να γίνει σχετική ενημέρωση και στους γονείς/κηδεμόνες και αναρτάται στον Ιστότοπο του Υπουργείου.

Σχετικά Άρθρα