ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Με ετήσιο μισθό €58 χιλ. για 61 θέσεις στον ΟΚΥπΥ

19 September 2019, 07:12

images

O οργανισμός ασφάλισης υγείας προκηρύσσει 61 θέσεις ιατρών με αρχικό ετήσιο μισθό €57,700 σε ισόποσες δόσεις συν 13ο μισθό.

Επιπρόσθετα, το σχέδιο υπηρεσίας των ιατρών προβλέπει την καταβολή επιδόματος βάρδιας, επίδομα υπηρεσίας το οποίο θα αναπροσαρμόζεται ανάλογα με τις αποφάσεις του υπουργικού συμβουλίου, όπως επίσης και 15% αύξηση επί του βασικού μισθού ως κίνητρο προσέλκυσης ενδιαφερομένων για πλήρωση των θέσεων.

Σύμφωνα με την προκήρυξη που δημοσιοποιεί ο ΟΑΥ, οι 15 υποψήφιοι θα πληρώσουν θέσεις στα τμήματα ατυχημάτων και επειγόντων περιστατικών (ΤΑΕΠ) με ειδικότητα γενικής ιατρικής ή παθολογίας ή ορθοπεδικής ή γενικής χειρουργικής.

Για τους ιατρούς των ΤΑΕΠ θα καταβάλλεται επιπρόσθετα το επίδομα βάρδιας αλλά και μηνιαίο επίδομα υπηρεσίας ΤΑΕΠ στο ποσό των €1200 το οποίο θα αναπροσαρμόζεται ανάλογα με το πλαίσιο των υπουργικών αποφάσεων.

Οι υπόλοιπες 46 θέσεις αφορούν ειδικότητες για την πλήρωση των κενών θέσεων στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ σε όλες τις πόλεις.

Οι θέσεις αυτές αφορούν στην παθολογία (12 θέσεις), στην καρδιολογία (4 θέσεις), στην ορθοπεδική (2 θέσεις), στη γενική χειρουργική (1 θέση), στην ρευματολογία (2 θέσεις), στην ουρολογία (2 θέσεις), στη δερματολογία (2 θέσεις), στην αναισθησιολογία (2 θέσεις), την παιδιατρική (5 θέσεις), την παιδιατρική – κλινική γενετική (1 θέση), στην παιδιατρική – εντατική παίδων (1 θέση), στην πνευμονολογία (2 θέσεις), στην νευρολογία (1 θέση), στην γαστρεντερολογία (1 θέση) αλλά και θέσεις προσωπικών ιατρών σε κέντρα υγείας (8 θέσεις).

Τα απαιτούμενα προσόντα για τις 61 θέσεις προβλέπουν όπως ο ιατρός είναι εγγεγραμμένος/ή στο μητρώο ιατρών Κύπρου ή σε άλλη χώρα μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης .

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι πιστοποιητικού ειδικότητας σύμφωνα με τον περί εγγραφής ιατρών νόμο, να είναι ακεραίου χαρακτήρα, να διακρίνονται από οργανωτική και διοικητική ικανότητα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία και να είναι καλοί γνώστες της ελληνικής, αγγλικής ή της γαλλικής ή της γερμανικής γλώσσας.

Επισυνάπτονται η προκήρυξη και η αίτηση για διορισμό.

Sept19_2019_OKYPY.pdfS

ept19_2019_Prokirixi61theseon.pdf

Σχετικά Άρθρα