ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ημερίδα για αυτονόμηση νοσηλευτηρίων

20 Νοεμβρίου 2019, 13:31

images

Την 4η επιστημονική πολυθεματική ημερίδα διοργανώνουν οι κλάδοι νοσηλευτικού προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ σε συνεργασία με το πρόγραμμα νοσηλευτικής του πανεπιστημίου Λευκωσίας με θέμα: «ΓεΣΥ – αυτονόμηση κρατικών νοσηλευτηρίων – νέα δεδομένα για τους επαγγελματίες υγείας».  

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019, στο αμφιθέατρο ΠΑΣΥΔΥ στη Λευκωσία, από τις 09:00 μέχρι τις 15:00.

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της προσφοράς των νοσηλευτικών κλάδων ΠΑΣΥΔΥ θέλοντας να συμβάλουν ενεργά στην παροχή συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης προς τα μέλη τους και κατά συνέπεια της επαγγελματικής ανάπτυξής τους. 

Στόχος της ημερίδας είναι να καταστήσει τους επαγγελματίες υγείας σε κοινωνούς των νέων δεδομένων και εξελίξεων, ενόψει της αυτονόμησης των δημόσιων νοσηλευτηρίων και της εφαρμογής του ΓΕΣΥ,

Χαιρετισμό κατά την έναρξη της ημερίδας θα απευθύνει εκ μέρους του υπουργού υγείας ο κ. Ανδρέας Ξενοφώντος, διευθυντής νοσηλευτικών υπηρεσιών του υπουργείου υγείας, ο Γ.Γ. της ΠΑΣΥΔΥ και οι πρόεδροι των κλάδων νοσηλευτικού προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ. 

Κεντρική ομιλία και χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Γιώργος Καροτσάκης, εκτελεστικός γενικός διευθυντής διεύθυνσης Λάρνακας – Αμμοχώστου στον ΟΚΥπΥ.

Το επιστημονικό μέρος της ημερίδας περιλαμβάνει εισηγήσεις από τη διευθύντρια του ΟΑΥ, καθηγητές στο πανεπιστήμιο Λευκωσίας και πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, από λειτουργούς του οργανισμού νεολαίας Κύπρου και από νοσηλευτικούς λειτουργούς των υπηρεσιών υγείας.

Με το πέρας της ημερίδας τα πορίσματα που θα εξαχθούν, τα οποία αναμένεται να είναι ποικίλα και εξόχως ενδιαφέροντα, θα αξιοποιηθούν δεόντως.

Σχετικά Άρθρα