ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η Υπουργός Υγείας συναντήθηκε με την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ

30 Μαΐου 2023, 14:52

images

Συνάντηση με την Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κα Αννίτα Δημητρίου, στην παρουσία βουλευτών και στελεχών του κόμματος, είχε σήμερα η Υπουργός Υγείας Δρ. Πόπη Κανάρη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ανταλλάγησαν απόψεις για διάφορα ζητήματα και συμφωνήθηκε πως ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στον τόπο μας, αποτελεί κοινό στόχο.

Όπως σημείωσε στο πλαίσιο της συνάντησης η κα υπουργός, η βελτίωση του ΓΕΣΥ, μια από τις μεγαλύτερες κοινωνικές μεταρρυθμίσεις στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο κλείνει σε δύο μέρες, τέσσερα χρόνια ζωής, αποτελεί για το Υπουργείο Υγείας ύψιστη προτεραιότητα.

Η Δρ. Κανάρη αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλονται για βελτίωση της εικόνας των δημόσιων νοσηλευτηρίων με έμφαση στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών από τα Τμήματα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ).

Ενημέρωσε παράλληλα. για τα προγράμματα του Υπουργείου Υγείας στον τομέα της προληπτικής ιατρικής όπως και για σειρά νομοσχεδίων που θα προωθηθούν προς ψήφιση.

Καταλήγοντας, η κα υπουργός, επεσήμανε πως προσβλέπει σε μια ειλικρινή και ουσιαστική συνεργασία με τον Δημοκρατικό Συναγερμό, όπως και με τις άλλες κοινοβουλευτικές δυνάμεις, με στόχο την προώθηση και ψήφιση νομοσχεδίων που αποσκοπούν στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον Κύπριο ασθενή.



Σχετικά Άρθρα