ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Επτά σημεία δειγματοληψίας για rapid test την Πέμπτη στην Πάφο

06 Μαΐου 2021, 07:28

images

Συνεχίζονται τα προγράμματα δωρεάν ελέγχου με rapid test αντιγόνου του γενικού πληθυσμού και των εργαζομένων, με γνώμονα τη διαρκή επιτήρηση της κοινότητας και των χώρων εργασίας και σήμερα Πέμπτη θα λειτουργήσουν, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, επτά σημεία δειγματοληψίας στην Πάφο.

Για σήμερα Πέμπτη, 6 Μαΐου, οι μονάδες δειγματοληψίας θα βρίσκονται στην Πλατεία Δημαρχείου 8.30 π.μ.-6 μ.μ., στην Πρώην Οικία Επάρχου (Οδός Γρίβα Διγενή) 8 π.μ.-7 μ.μ. και στον προαύλιο χώρο στάθμευσης ERA KORIVOS (Λεωφόρος Δημοκρατίας 2, παρά το Παφιακό Στάδιο) 8 π.μ.-7 μ.μ.

Επίσης στην Εκκλησία Χριστού Γεννήσεως, Τάλα (καινούργια εκκλησία) 9 π.μ.-5.30 μ.μ., στην Εκκλησία Αποστόλου Ανδρέα, Πόλις Χρυσοχούς 8.30 π.μ.-5 μ.μ. και στην Πλατεία Γεροσκήπου (μπροστά από το Ταχυδρομείο) 8.30 π.μ.-6 μ.μ.

Ακόμη κινητή μονάδα δειγματοληψίας θα λειτουργήσει σήμερα και στην Βιομηχανική Περιοχή Μεσόγης (χώρος Αρχής Αδειών) 8 π.μ.-4.30 μ.μ.

Διευκρινίζεται ότι οι πολίτες οφείλουν απαραίτητα να προσκομίζουν αποδεικτικό ταυτότητας (π.χ. ταυτότητα, άδεια οδήγησης, διαβατήριο, κτλ), για σκοπούς ταυτοποίησης.

Χτες 4 κρούσματα εντοπίστηκαν από 1.874 δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο ελέγχου επιβατών στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου. Επίσης στην Πάφο έγιναν 4.334 τεστ, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκαν 16 θετικά και ποσοστό θετικότητας 0,37%.

Στο μεταξύ στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου νοσηλεύονται 23 ασθενείς, οι 18 στον θάλαμο COVID και 5 στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Σχετικά Άρθρα