ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Το ανανεωμένο Root Retouch από τον Schwarzkopf βάζει τέλος στη διχρωμία και τα λευκά στις ρίζες!

25 Μαΐου 2021, 11:18

images

Άμεση κάλυψη στη ρίζα, εύκολα και γρήγορα.

Ανανεώνοντας το χρώμα των μαλλιών ανανεώνεται και η διάθεσή μας! Το υπέροχο look, ωστόσο, διαρκεί μέχρι η ρίζα και τα λευκά να κάνουν την εμφάνισή τους. Το ανανεωμένο Root Retouch είναι η ιδανική λύση για άμεση κάλυψη της ρίζας, εύκολα και γρήγορα, με την υπογραφή του Schwarzkopf!

Ο Schwarzkopf, ανταποκρινόμενος στην ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας για όμορφα μαλλιά, χωρίς λευκά ή διχρωμίες, κάνει το φρεσκάρισμα του χρώματος της ρίζας «παιχνιδάκι» με το ανανεωμένο Root Retouch! Με ένα μόνο ψέκασμα αρκεί για να έχεις τέλειο, ομοιόμορφο χρώμα! Χάρη στην ανανεωμένη φόρμουλα του Root Retouch, τα μικρομοριακά χρωστικά σωματίδια της φόρμουλας καλύπτουν άμεσα τα λευκά στις ρίζες σε λίγα δευτερόλεπτα. Η μεγάλης ακρίβειας βαλβίδα ψεκασμού χαρίζει ομοιόμορφη κάλυψη, καλύπτοντας άμεσα τα λευκά και τη διχρωμία στην περιοχή της ρίζας. Διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως και 40 εφαρμογές. Παράλληλα, η καινοτόμος τεχνολογία και η αδιάβροχη σύνθεσή του επιτρέπει στο χρώμα να διαρκεί ακόμα περισσότερο!

Κι επειδή το αγαπημένο ξανθό είναι πάντα στη μόδα, η σειρά Root Retouch ανανεώνεται και ενισχύεται με 2 νέες αποχρώσεις για ξανθά μαλλιά με σκούρα ρίζα, Ανοιχτό Ξανθό και Ξανθό Σαντρέ! 

Τέλος στα λευκά με ένα ψέκασμα!

Ανακάλυψε κι εσύ το ανανεωμένο Schwarzkopf Root Retouch!

Σχετικά Άρθρα