ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

The Art of Asian Cuisine: Διοργανώθηκε το 2ο Masterclass από τη Laiko Cosmos Trading & ISK Far East

22 Απριλίου 2024, 14:50

images

Με μεγάλη επιτυχία διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Asian Cuisine Masterclass από την Laiko Cosmos Trading και την ISK Far East Food Ltd . Για δυο συνεχόμενες μέρες, καταξιωμένοι σεφ από τις εταιρίες KIKKOMAN και DEE THAI, παρουσίασαν νέες τάσεις, συνταγές και τεχνικές στον τομέα της Ασιατικής κουζίνας, σε επαγγελματίες της επισιτιστικής βιομηχανίας.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας φιλοξένησε για άλλη μια χρονια το Asian Cuisine Masterclass, με περισσότερους από 120 επαγγελματίες, από γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία της Κύπρου να δίνουν το παρόν τους. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τα προϊόντα των δυο  εταιρειών, να παρακολουθήσουν διάφορες συνταγές, νέες εφαρμογές και αλλα μυστικά από τους προσκεκλημένους σεφ καθώς και να απολαύσουν εξαιρετικό ασιατικό φαγητό, ειδικά φτιαγμένο για το συνέδριο.

Ο σεφ David Skoko από την εταιρεία ΚΙΚΚΟΜΑΝ παρουσίασε διάφορες συνταγές με προϊόντα της παγκοσμίως αναγνωρισμένης επωνυμίας ΚΙΚΚΟΜΑΝ ενώ ο σεφ Teerapon Limphonchaijaroen (Kim) από την εταιρεία DEE THAI παρουσίασε τις δικές του αυθεντικές Ταιλανδέζικες συνταγές.

Τέλος, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευθούν αυθεντικό sushi από τα χέρια του καταξιωμένου σεφ Alex Amico εκ μέρους της εταιρείας Mundi Riso S.r.l. μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής ρυζιού στη Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια του Masterclass, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου, Chef Πέτρος Γαβριήλ, παράδωσε τιμητική πλακέτα στην εταιρεία Kikkoman και συγκεκριμένα στην κα. Ana Mijic για την προσφορά τους στις εθνικές ομάδες Μαγειρικής Κύπρου.

Η εταιρεία ISK Far East Food, επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων Kikkoman στη Κύπρο, ευχαρίστησε με την σειρά της τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου για την διαχρονική υποστήριξή του.

Την εξωτική και εύγεστη ασιατική κουζίνα, φέρνει καθημερινά στο πιάτο μας η οικογενειακή επιχείρηση ISK Far East Food LTD, αποκλειστικός αντιπρόσωπος μιας μεγάλης γκάμας από Ασιατικά brands . Την πώληση και διανομή των προϊόντων της ISK στην Κυπριακή αγορά τα τελευταία τρία χρόνια έχει αναλάβει η εταιρεία Laiko Cosmos Trading Ltd.

Σχετικά Άρθρα